07.05.2022.

11:40

Foto: Freepick

Magazin

LJUBAV KUCA NA VRATA OVIH HOROSKOPSKIH ZNAKOVA! Venera u Ovnu - najprecizniji ljubavni horoskop od 8. do 15. maja

OVAN: Bićete u dobrom ljubavnom raspoloženju, što znači da ćete možda nekome iskazati ljubav ili ćete vi biti ti koji će čuti izjave ljubavi. Romantični događaji, poruke i izlasci izvesni su ove nedelje. Bićete slatkorečivi i šarmantni, pa su moguće brojne prilike za romansu.

BIK: Naredni period biće idealan za romantično putovanje sa partnerom, možda i neki kraći izlet. Ako ste sami, imaćete dobre šanse da doživite romansu ukoliko negde otputujete i posebno ako budete provodili vreme u društvu osoba iz inostranstva.

Informer

Ljubav u maju

BLIZANCI: Imaćete sjajan i uzbudljiv društveni život i vrlo lako se može desiti da se neko iz kruga prijatelja zaljubi u vas. S obzirom na to da ste u ovom periodu zaista neodoljivi, to neće uopšte biti čudno. Uživaćete u pažnji koju privlačite i popularnosti.

RAK: Bićete opsednuti nekim koga ćete upoznati preko posla. Nije bitno da li je u pitanju vaš posao ili možda posao te osobe. Moguće je i da ugrozite svoju poslovnu poziciju ili poziciju osobe koja vam se dopada zbog mešanja posla i zadovoljstva.

Informer

LAV: Lakše će vam biti da održavate vezu na daljinu ili neku virtuelnu vezu nego pravi bliski emotivni odnos. Osoba s kojom ste i dalje će biti na neki način nepristupačna ili emotivno zatvorena za vas, što se teško podnosi u svakodnevnom kontaktu.

Saznajte kakav je vaš novčani horoskop do 15. maja.

DEVICA: Imaćete sreće u ljubavi u narednom periodu i puno prilika za flert, uživanje i ljubav. Ako ste već u vezi, ljubav će cvetati, a ukoliko ste sami, odjednom će se stvoriti više prilika za romansu nego što uopšte želite da imate.

VAGA: Naredna nedelja biće još povoljnija za ljubav od prethodne, što znači da imate dobru šansu da ostvarite ono što želite u ovoj oblasti. Šta god da je sledeći korak, uspećete u njemu jer ćete imati sreće u ljubavi.

Informer

ŠKORPIJA: Imaćete prilike za flert na radnom mestu ili sa nekim s kim imate profesionalni odnos. To će biti ili dosta mlada ili mladolika osoba, privlačna, talentovana i komunikativna. Sve u vezi sa njom biće vredno divljenja.

STRELAC: U narednom periodu pojaviće se barem dve podjednako primamljive prilike za romansu, možda čak i ljubav. Nemojte napraviti grešku i upustiti se u paralelne veze ili afere, jer sve bi moglo da vam se obije o glavu.

JARAC: Uživaćete u srećnoj fazi u ljubavnom životu. Doduše, dok niste imali sreće, za to ste manje-više sami bili krivi. Ali sad ulazite u mnogo povoljniji period za ljubav, u kome ćete biti raspoloženi za romansu i privući priliku za nju.

Informer

VODOLIJA: Odahnućete zato što će situacija u sferi odnosa konačno donekle da se stabilizuje. Ako ste u vezi, to će označiti period u kome ćete mnogo manje ulaziti u konfliktne situacije s osobom sa kojom ste, a ukoliko ste sami, lakše će vam biti da nađete nekog s kim ćete bitisati u harmoniji.

RIBE: Nećete biti jasni u komunikaciji, a mogući su i neki čisto tehnički problemi ili neki propusti koji će dodatno doprineti konfuziji. U svakom slučaju, nesporazumi bi mogli da vam uskrate mogućnost da uživate, što bi bilo šteta jer naredna nedelja obećava mnogo toga dobrog.