06.05.2022.

07:00

Foto: pexels.com

Magazin

HOROSKOP ZA PETAK 6. MAJ: Škorpije će se dobro osećati, a OVAJ ZNAK očekuju pravni problemi!

OVAN 

LJUBAV: Vaša težnja ka dominaciji ili komeptativnost će biti izraženi, možda preko svake mere. To će narušiti hamroniju. POSAO: Preteran optimizam će dovesti do grešaka. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

BIK 

LJUBAV: Harmoničan odnos sa parterom, strast I ljubav će biti u skladu. POSAO: Moraćete da se posvetite dodatnim obavezama I bićete opterećeni, jer će vam biti teško na nađete pomoć. ZDRAVLJE: Dobro.

BLIZANCI

LJUBAV: Povoljan dan za komunikaciju I uživanje u društvu bliske osobe. Lako postizanje bliskosti, smeh I dobro raspoloženje. POSAO: Uspeh u radu u vezi lepote, nege I kreativnosti. ZDRAVLJE: Moguće su povrede I infekcije.

Informer

Blizance očekuje dobro raspoloženje

RAK 

LJUBAV: Izgleda da ćete imati priliku da izađete, zabavite se, a možda I nađete ljubav. POSAO: Promene u sferi posla. Novi kontakti će vam pomoći u karijeri. ZDRAVLJE: Gastritis ili drugi problemi sa želudcem.

LAV 

LJUBAV: U ovom periodu niste uopšte fleksibilni, što je i inače vaš najveći problem, a veza će vam trpeti zbog toga. POSAO: Uskoro će se otvoriti neke nove mogućnosti. ZDRAVLJE: Stomačni problemi.

DEVICA 

LJUBAV: Partner je nervozan I moguće svadljiv, pa morate da pazite na takt I insistirate na pozitivnoj komunikaciji. POSAO: Mogući su pravni problemi ili problemi u parterskom poslu. ZDRAVLJE: Glavobolja.

VAGA 

LJUBAV: Moguće je da ćete upoznati više zanimljivih osoba ili će vas privući neko ko je mlađi od vas. POSAO: Bez promena I naročitih događaja u sferi posla. ZDRAVLJE: Upala grla ili jajnika/bubrega.

ŠKORPION 

LJUBAV: Cirkulisaćete, I to na događajima koji podrazumevaju opuštenu atmosferu. Zbog toga lako možete naći ljubav. POSAO: Rad sa inostranstvom, ili posao koji zahteva putovanje. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

STRELAC 

LJUBAV: Sjajana komunikacija sa svima pa I osobom koja vas interesuje. Moguća je razmena lepih reči. POSAO: Dobićete dobru priliku ako radite u sferi medija I umetnosti. ZDRAVLJE: Osetljivo.

Informer

JARAC 

LJUBAV: Imaćete više prilika za ljubav. Uglavnom će se sve imati pozitivan trend I dosta sitnih pomaka. POSAO: Imate loš odnos prema poslu ili nadređenima. ZDRAVLJE: Loše varenje.

VODOLIJA 

LJUBAV: Danas će vam biti bitnije prijateljstvo od ljubavi. Bliskost na mentalnom nivou. POSAO: Imaćete problema administrativne ili pravne prirode, kao I moguće logističke probleme. ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE 

LJUBAV: Niste sposobni zato da budete u vezi u ovom periodu, jer vam je teško da ostanete verni. POSAO: Pokazaćete se u pozitivnom svetlu, ali još nije vreme za to da poberete plodove svog truda. ZDRAVLJE: Promenljivo.