Autor: Informer.rs

07.05.2022.

08:07

Foto:

Magazin

ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA STIŽE NOVAC DO 15. MAJA! Evo kome će se PARE lepiti za prste

Zvezde će do 15. maja biti naklonjene Ovnovima, Ribama, Devicama i Škorpijama.

Jupiter, planeta ekspanzije, ulazi u vatrenog Ovna nakon 12. godina i donosi brzi prokret! Nema neostvarivih ciljeva, a mnoge nemoguće stvari biće itekako moguće.

Pripremite se za nagle promene u kojima sreća isključivo zavisi od nas samih.

Informer

Novčani horoskop

OVAN - Zvezde su vam naklonjene naredne nedelje. Zbog Venere i Jupitera u vašem znaku treba da očekujete vredne poklone. To je nešto što će vas obradovati kao osobu. Znači u narednim danima ćete biti u prilici da dobijete nešto što puno košta.

RIBE  - Zvezde ove godine sve vreme ade za vas, a Jupiter u Ovnu donosi vam laku zaradu. Konačno možete da dobijete povišicu ili zahtevate istu. Venera u drugom polju donosi vam i kupovinu nečega što može da vam upotpuni životni prostor.

DEVICA - Venera i Jupiter u osmom polju donosi vam priliku da rešite pitanje nasledstva. Lako ćete raspolagati sa tuđom imovinom u ovoom periodu, pa možete da zahtevate novac za neki projekat,

ŠKORPIJA - Jupiter u Ovnu donosi vam bolje plaćenu poslovnu ponudu. Iznenadićete se kojom brzimo će ona stići. Jednostavno, situacija na poslu će se promeniti preko noći, a vama će odgovarati ponuda koju ćete dobiti.