14.05.2022.

12:14

Foto: Shutterstock

Magazin

U NAREDNIH 7 DANA OVAJ ZNAK ĆE SE ZALJUBITI DO UŠIJU! Najtačniji ljubavni horoskop do 21. maja

OVAN: Bićete pod srećnim uticajem planete Venere na vaš znak, a ona je planeta ljubavi i lepote. Zbog toga će vam biti lako da izazovete divljenje okoline i da inspirišete druge na ljubav. Ovo je odlično vreme za to da se zaljubite i uđete u vezu.

BIK: Skloni ste tajnim ljubavima u ovom periodu i flertu sa osobama sa kojima se družite. U zavisnosti od toga koji je vaš status trenutno, ovakve tendencije mogle bi da vam naprave probleme u ljubavnom životu.

Saznajte kakav je vaš novčani horoskop.

BLIZANCI: Vi ste uvek privlačni i zapaženi, ali prethodnih nedelja imali ste posebno dobru sreću u ljubavi. To više neće biti slučaj, pa ćete morati da se zadovoljite sa onim što imate. Ovo nije vreme za osvajanje, već za negovanje postojeće ljubavi.

Informer

Ljubav u maju

RAK: U narednom periodu bićete u svom elementu, ali nećete biti toliko zainteresovani za romantični život koliko za posao i ono što je praktično. Bićete obuzeti poslom i to će vas omesti kada je u pitanju traženje ljubavi ili uživanje u njoj.

LAV: Biće šansi za to da ostvarite nove kontakte, a ako ste već u vezi, komunikacija sa partnerom će biti znatno bolja. Atmosfera u odnosu neće biti strastvena ni naročito romantična, ali možete računati na slaganje na psihičkom nivou.

DEVICA: Tenzija će popustiti od naredne nedelje, imaćete manje konfliktan odnos sa izabranom osobom. Ipak, neće sve biti savršeno, već ćete biti primorani da ponovo uspostavite narušenu pozitivnu atmosferu u odnosu.

Informer

VAGA: Očekujte dobru sreću u ljubavi od naredne nedelje. Sve što se dešava nagoveštavaće da ćete doživeti nešto značajno u ovoj sferi. Bićete okruženi privlačnim osobama zainteresovanim za vas, pa će vam biti lako da nađete priliku u ovoj sferi.

ŠKORPIJA: Od naredne nedelje moguć je flert ili romansa s nekim sa kim imate profesionalni kontakt. Svako ko bude radio za vas ima šanse da privuče vašu pažnju i interes. Prilika za ljubav može da se pojavi na najmanje očekivanom mestu.

STRELAC: Vaš avanturizam i potreba da doživite uzbuđenja biće ono što je najizraženije u narednom periodu, pa nemojte očekivati stabilnost i trajnost ljubavnog odnosa. Moguće je da će biti više različitih osoba koje će vas zainteresovati.

Informer

JARAC: Naredni period je povoljan za one koji planiraju zajednički život sa partnerom i one koji već žive u zajednici. Posebno ćete uživati u porodičnom životu i intimnost doma, a oni koji su sami neće imati značajnih prilika za ljubav.

VODOLIJA: Bićete fleksibilniji i dosta tolerantniji od naredne nedelje, što će vam pomoći u ljubavnom životu. Više nećete delovati hladno i nepristupačno, pa ima šanse da se neko odvaži da pokaže interesovanje za vas.

RIBE: Vaš fokus će se promeniti i ljubavni život više neće biti prioritet. Ipak, ono što ste uspeli da ostvarite u prethodnih mesec dana i dalje će biti vaše. Moguće je da ćete morati da napravite novi kompromis.