18.05.2022.

09:25

Foto: Freepick

Magazin

PROŠLO JE POMRAČENJE MESECA, A ONO ŠTO SE SADA DEŠAVA MENJA NAŠU SUDBINU! 4 znaka drastično menjaju svoj ŽIVOT

Kako je pomračenje Meseca bilo u vodenom znaku Škoprije, transformacija koju ćemo doživeti u narednim mesecima će biti potpuna.

Škorpija je znak koji uvek označava tajne, zakopane stvari, pa treba da se pripremimo da ćemo mnogo toga otkriti u narednom periodu.

Ovo je ujedno početak i kraj jednog ciklusa. Kako Mesec označava čovekovu dušu, to je jedan od razloga što se ne osećamo najbolje već danima.

Informer

Pomračenje Meseca bilo je 16. maja

Zbog pomračenje Meseca koje je bilo 16. maja, osetićemo i pojačane brige, koje će kulminirati kao događaj koji će promeniti našu budućnost.

Ovo su odluke po sistemu "sve ili ništa", ali i opasne strasti. Ako gledamo unazad datume kada su bila pomračnja kao što je pomračenje Meseca 2003. godine, možemo da zaključimo da ovaj događaj donosi privatne promene na polju doma, porodice, ali je i vreme da se stare stvari zakopaju i odbace.

Potrebno je da se spremimo za nešto novo. Treba da imate u vidu da sve što vam se bude dešavalo u narednim nedeljama i mesecima može da deluje na prvu loptu nepovoljno i zabrinjavajuće, ali ćemo kasnije ustanoviti da nismo imali toliko razloga za brigu. 

Ukoliko ste rođeni u znaku Škorpije, Bika, Lava i Vodolije, ovo je sudbinski momenat za vas, jer ćete u narednim mesecima pretrpeti velike promene.