19.05.2022.

18:58

Foto: Shutterstock

Magazin

NAPOKON STIŽE DRUGA ŠANSA! Ova 3 horoskopska znaka ČEKA NOVA LJUBAV - prepustite joj se!

Iako su možda pomislili da je ljubav zaboravila na njih, ova tri horoskopska znaka ipak čeka sreća na ovom polju, samo je važno da budu otvorenog uma:

RAK

U suštini, stavili ste pauzu kada je ljubav u pitanju. Imali ste je, izgubili, nastavili dalje i sada ne osećate potrebu da je forsirate. Upravo zbog ove distanciranosti ćete biti kao magnet za nove ljubavi i novu šansu. Sa sekstilnim mesečevim Jupiterom, osećaćete se dobro sami sa sobom. Konačno ste na pravom mestu gde ne osećate da vam "treba" druga osoba da živite.

STRELAC

Ironija dobijanja druge šanse u ljubavi je u činjenici da je osoba koja vas je ostavila odmah dobila drugu priliku u ljubavi. Stajali ste sami i gledali kako vas jedna osoba kojoj ste verovali, napušta i zatim nastavlja da uživa u životu.

Za njih više niste postojali i morali ste da se nosite sa tom činjenicom. Nikada vam nije palo na pamet da bi druga šansa mogla biti dobra stvar - za vas. Umesto toga, povukli ste se u svet u kome vas niko ne može dodirnuti, a ako ne može da vas dodirne, onda ne može da vas povredi.

Informer

ljubav

S druge strane, vi ste sebi uskraćivali ljubav predugo, a sa sekstilnim Mesečevim Jupiterom, možda ćete tek početi da preispitujete celu ovu "ne treba mi ljubav" stvar. S obzirom na to da volite da budete u ljubavi, otvorite svoje srce, jer vam ovaj tranzit daje drugu šansu za to. Na vama je da kažete da ili ne.

RIBE

Mesečev sekstil Jupiter će vam doneti novi pogled na staru situaciju. U najmanju ruku je bleda, ali nije beznadežna. Ono što se dogodilo je da ste vi i vaš partner upravo dozvolili da stvari postanu tako svakodnevne i nezanimljive, da ste oboje prestali da pokušavate.

O, naravno, ljubav je tu, i ako se oboje zaista posvetite tome, verovatno biste mogli da vratite staru iskru.

I tu vam dolazi u pomoć mesečev sekstil Jupiter. Čini se da ovaj tranzit ima sposobnost da pokrene tu iskru i vrati vas dvoje na put romantike i uzbuđenja. I zaista ne morate da radite mnogo više od toga da budete otvoreni za ideju da se druge šanse mogu desiti. 

BONUS VIDEO: