14.06.2022.

07:00

Foto: pexels.com

Magazin

HOROSKOP ZA UTORAK 14. JUN: Bikove čeka UZBUDLJIVA VEZA, a jedan znak DOBIJA PRILIKU koju čeka već duže vreme!

OVAN 

LJUBAV: Otvoreni ste i vrlo direktni u pokazivanju naklonosti; što je dobro sve dok niste i napadni. POSAO: Promene podređenih ili ljudi koji nešto rade za vas. ZDRAVLJE: Moguća alergijska reakcija.

BIK 

LJUBAV: Moguća uzbudljiva veza, možda virtuelna, kao i mešanje posla i zadovoljstva. POSAO: Imaćete ogroman kreativni naboj koji ćete uspešno iskoristit na poslu. ZDRAVLJE: Problem sa hormonima ili apetitom.

BLIZANCI 

LJUBAV: Ništa novo se neće desiti, nemojte očekivati ništa specijalno. POSAO: Možete upešno da se bavite trgovinom i transprotom, kao i komunikacijom i administracijom. ZDRAVLJE: Solidno.

RAK 

LJUBAV: Moguća ljubav sa nekim koga ste upoznali preko prijatelja ili je iz kruga prijatelja. POSAO: Možda ćete učiti neke stvari koje treba da vam pomognu u karijeri. ZDRAVLJE: Dobrog ste zdravlja.

Informer

Rakovi će učiti stvari koje treba da im pomognu u karijeri

LAV 

LJUBAV: Moguće je da će vas zainteresovati neko ko je dosta stariji od vas. POSAO: Trpećete zbog neplaniranih troškova ili dugova, iako ulažete velike napore u ostvarenje finansijske stabilnosti. ZDRAVLJE: Gastritis.

DEVICA 

LJUBAV: Nemojte očekivati promene u ovoj sferi. POSAO: Imaćete problema u vezi finasija ili patiti zbog neplaniranig troškova koje ste imali prethodnih nedelja. ZDRAVLJE: Nervoza loše utiče na stomak.

VAGA 

LJUBAV: Imaćete prilike da ostvarite kontakt sa više zainteresovanih osoba. POSAO: Danas biste mogli da dobijete piliku koju čekate već neko vreme. ZDRAVLJE: Slabijeg ste zdravlja, povedite računa.

ŠKORPION 

LJUBAV: Partner će vam prirediti prijatno iznenađenje, koje će vas obradovati. POSAO: Dobićete ponudu koja će dobro zvučati samo u priči. ZDRAVLJE: Problemi u predelu karlice.

Informer

Strelčevi će praviti planove za putovanje s boljom polovinom

STRELAC 

LJUBAV: Moguća je da ćete praviti planove za zajedničko putovanje. POSAO: Napredak u poslovima vezanim za trgovinu i transport bilo koje vrste, pogotovo u vezi inostranstva. ZDRAVLJE: Slabiji imunitet.

JARAC 

LJUBAV: Imaćete neobične reakcije koje neće biti odgovarajuće. POSAO: Napravićete propuste ili greške zbog kojih biste mogli trpeti, pogotovo na planu finansija. ZDRAVLJE: Neuredna ishrana, previše ili premalo hrane.

VODOLIJA 

LJUBAV: Ne očekujte da se nešto posebno desi danas, verovatno će vam više prijati da se osamite nego bilo šta drugo. POSAO: Kadrovske promene u firmi ili rad od kuće. ZDRAVLJE: Stabilno.

RIBE 

LJUBAV: Moguć je fizički kontakt sa izabranom osobom ili pak prekid veze. POSAO: Promene na poslu. Posebno u vezi partnerskih poslova ili promena stavki u izvesnim ugovorima. ZDRAVLJE: Malokrvnost.