Autor: Informer.rs

21.06.2022.

09:22

Foto: Pixabay

Magazin

DANAS POČINJE MOĆAN ASTRO PERIOD! Ukoliko ste rođeni do 22. jula imate OSETLJIV STOMAK, a ovo su vaši SREĆNI BROJEVI

Privrženost porodici

Više nego bilo koji drugi znak Zodijaka Rakovi su privrženi porodici i prijateljima. Uživaju u druženju sa njima, a porodični ručak doživljavaju kao praznik. Veliki su emotivci i verni partneri koji, kada vole, vole zauvek.

Preosetljivi su

Rakovi su skloni promenama raspoloženja, što im drugi zameraju. Spremni su da pomognu drugima, da im budu rame za plakanje, umeju da uteše, ali se osećaju neshvaćeno kada je njima potrebna podrška. Mana im je što preuveličavaju i vole da detaljišu, a onda postaju patetični i "teški" za slušanje.

Informer

Simbol: Rak

Vladajuća planeta: Mesec
Element: Voda
Omiljene boje: Bela, srebrna
Osetljivi delovi tela: Stomak, grudi
Srećni brojevi: 2, 3, 15, 20
Znakovi s kojima se Rak najbolje slaže: Bik, Devica, Škorpija, Ribe, Rak
Period vladavine: 21. jun - 22. jul

Veliki pesimisti

Kada se suoče sa neuspehom, Rakovi padaju u depresiju i ništa ih više ne zanima. Dopustiće negativnim mislima da ih obuzmu i neće učiniti ništa da se izvuku iz lošeg raspoloženja. Ako ih povredite ili razočarate, oni to dugo pamte. Mogu vrlo lako da postanu mrzovoljni i ogorčeni, pa čak i da se povuku u sebe. Ovo nekad dovede do toga da postanu apatični, lenji, zapušteni.

Inspiriše ih umetnost

Rakovi su umetničke duše i idealan posao za njih je onaj u kome mogu da pokažu svoj talente za pisanje, ples, crtanje...

Zbog izražene empatije i nesebičnosti leži im i medicinska profesija. Ne jure novac i bogatstvo i nisu velike trošadžije.

Vole klasičnu modu

Osobe rođene u ovom znaku vole da se osećaju komotno, pa zato ne eksperimentišu sa stilovima. Rak ne voli da privlači pažnju i da bode oči svojom odećom i frizurom.

BONUS VIDEO: