05.07.2022.

08:37

Foto: Pixabay

Magazin

STIŽE MOĆAN ASTRO PERIOD! Mars u Biku - detaljna prognoza po ZNACIMA - 1. avgust je KLJUČAN DATUM koji MENJA SVE

Prelazak Marsa iz Ovna u Bika predstavlja orgomnu promenu, jer smo poslednjih mesec dana bili svedoci impulsivnih odluka i nekontrolisanih ispada koji su bili prisustni u našem okuženju. Zbog Marsa u Ovnu ljudi nisu mogli da zadrže bes, a donosili su odluke po sistemu "ili ili".

Mars u Biku je pozicija koja podrazumeva da će svim horoskopskim znacima biti važna materijalna sigurnost. Ova pozicija Marsa ukazuje na potrebu za garancijama, ali i emotivnom sigurnošću.

Mars u Biku gura ljude ka poslovnim poduhvatima koji će im doneti veću novčanu zaradu. Međutim, datum između 1. i 2. avgusta 2022. godine je izuzetno kritičan jer će Mars uhvatiti negativan aspekat sa Uranom, pa se mnogi rizici neće isplatiti. Iznenadni obrti događaja su mogući u tom intervalu, a Marsov dodatni aspekat sa Saturnom iz Vodolije doneće sudar starog i novog. Stopirana inicijativa i nemogućnost da se prilagodimo svakodnevnim obrascima ponašanja samo su neke od manifestacija ovog aspekta.

Mars u Bika će snažno uticati na sve znakove.

Informer

Mars u Biku

OVAN

Mars u Biku odnosi vam, novac, a datum 1. i 2. avgust su veoma rizični za bilo kakva ulaganja. Treba  da pazite kome poklanjate poverenje kako vas neko ne bi nagovorio na pogrešnu odluku. Narednih mesec dana označavaju pomeranje vašeg fokusa sa ličnih odluka na materijalnu bezbednost.

BIK

Mars u vašem znaku učiniće da postanete veoma prodorna i dominantna ličnost koja će uspeti u svojim namerama. Propratna manifestacija ovog aspekta je stres, nervoza i lako padanje u vatru. Probajte da izbegnete konflikte.

Informer

Mars u Biku

RAK

Mars vam donosi nova prijateljstva i podršku. To je vrsta pomoći koja vam je neophodna u ovom periodu. Saznaćete ko su vam iskreni prijatelji.

LAV

Haos na poslu i potreba za promenama. Svako vaše nastojanje da promenite stvari na poslu nailaziće na otpor i treba da se čuvate sukoba sa nadređenima.

DEVICA

Mars u devetom polju donosi vam priliku za putovanje. To su vesti sa puta i nešto što će vam značiti. Ukoliko ste mladi, fokusirajte se na završavanje studija.

VAGA

Mars u Biku je dobar za novac ali i reševanje pitanja nasledstva. Ovo vam donosi priliku da dobijete sponzorstvo za projekat koji vam je bitan.

Informer

ŠKORPIJA

Kriza u partnerskim odnosima. Vi ćete želeti više slobode, a partner privrženost. Osećaćete konstantan pritisak između onoga što želite i morate da uradite.

STRELAC

Očekuje vas puno obaveza i posla. Imaćete i moguće konflikte sa saradnicima. Hteli vi ili ne, u ovom periodu ćete morati da budete vredni na poslu. Više pažnje posvetite svom zdravlju.

JARAC

Mars u Biku donosi vam nove strasti i ljubav. U odnosima će vam biti važna lojalnost i privrženost. Ukoliko imate decu, ovaj period donosi mogućnost bolje da ih vaspitate. Mars u Biku je odličan za sve one koji žele da se bave nekim sportom.

VODOLIJA

Mars u Biku donosi vam porodične probleme. Imaćete brige oko stana i mogući su kvarovi. Jedna osoba iz porodice doneće vam velike brige.

RIBE

Mars u trećem polju ukazuje na važne razgovore i vašu moć pregovaranja. Imaćete priliku da ubedite druge u svoje stavove, ali treba vodite računa da ne budete odsečni. Ukoliko ste vozač, potrebno je da budete oprezni u saobraćaju.

BONUS VIDEO: