Autor: Informer.rs

16.07.2022.

11:02

Foto: Shutterstock

Magazin

LJUBAVNI HOROSKOP DO 23. JULA! Rakovima NOVO poznanstvo, Škorpijama BURNE promene, a evo ko će imati SREĆE u LJUBAVI

OVAN

Puni ste entuzijazma. To je zapravo stanje koje će trajati mnogo meseci, a koje će vam doneti mnogo toga dobrog u ljubavi, ali i drugim sferama života. Lako ćete osvajati zbog pozitivne energije kojom ćete zračiti.

BIK

Očekuje vas interesantna nedelja. Sigurno ćete imati prilike za fizički kontakt sa osobom koja vam se dopada. I dalje ćete biti, pre svega, zainteresovani za fizičku komponentu ljubavi, ali sada se možete nadati i nečem stabilnijem u ovoj sferi.

BLIZANCI

Dobro ćete se slagati sa osobama suprotnog pola. Moguć je fizički kontakt i uopšte prijatne aktivnosti u društvu osobe koja vam se dopada ili partnera. Ovo je povoljno vreme za ulazak u novu vezu, ali i pomalo nestabilno za one koji su u dužoj vezi.

Informer

Ljubavni horoskop

RAK

Upoznaćete nekoga s kim imate ista interesovanja i ko će vas zainteresovati i inspirisati. Vama je potrebno mnogo više od puke fizičke privlačnosti da biste se zaista vezali za nekoga, bitna vam je duhovna povezanost.

LAV

Ovo je povoljan period za avanture, kratkotrajne afere i sve slično tome. Biće zanimljivo, ali neće doneti ništa trajno ili stabilno. Moguća su i neobična iskustva, pogotovo seksualne prirode, koja će vam otkriti neke nove stvari o vama.

Informer

Tekst potpisa

DEVICA

Moguće je da ćete u narednom periodu uspostaviti komunikaciju sa nekim ko živi daleko i s kim nećete lako moći da se vidite licem u lice. Verovatno će to biti kontakt koji ćete ostvariti preko interneta. Virtuelna afera.

VAGA

Ušli ste u dugoročan povoljan period za ljubav i odnose. Primetićete da upoznajete mnogo više zanimljivih osoba nego inače i da su to kvalitetne osobe, veoma obrazovane i velikodušne, a moguće iz inostranstva.

ŠKORPIJA

Neće biti stabilnosti u vašem ljubavnom životu. Moguće su burne promene, prekid odnosa ili svađe sa osobom s kojom ste. Uglavnom će sve to biti krivicom partnera, a vi ćete više biti skloni tome da izbegnete sukob ako je moguće.

STRELAC

Ovo je vrlo uzbudljiv period za vas kada je ljubav u pitanju. Kao i u prethodnom periodu, i naredne nedelje ćete imati sreće u ljubavi. Možete naći osobu s kojom ćete biti kompatibilni i koja će vam biti izuzetno privlačna.

Informer

JARAC

Moguće je da ćete doživeti ljubav sa nekim s kim imate profesionalni kontakt, bilo preko vašeg posla ili posla osobe koja je u pitanju. Ipak ne očekujte da ostvarite trajan odnos u ovom periodu, pogotovo zato što ni sami možda nećete biti zainteresovani za isti.

VODOLIJA

Ako ste sami, možete upoznati nekog novog. Nekog čija će vas hrabrost i fizička spretnost oduševiti. Od dopadanja do jake privlačnosti je kratak put, pa je moguće da ćete se zaljubiti u tu osobu.

RIBE

Imaćete donekle nemiran period, a možete doživeti i promene, što će poremetiti one koji žive sa partnerom ili su u braku. Vi volite da vaš duševni mir bude očuvan i ne volite stresna dešavanja, pa vam se verovatno neće dopasti situacija.

BONUS VIDEO: