22.07.2022.

07:00

Foto: pexels.com

Magazin

DNEVNI HOROSKOP ZA PETAK 22. JUL: Škorpije će imati problema sa apetitom, a OVAJ ZNAK očekuje grlobolja!

OVAN 

LJUBAV: Može vam se dopasti neko ko je daleko ili ko je stranog porekla. POSAO: Vaša brza pamet će vam obezbediti prednost u poslu. Vi se nikada ne plašite da ostvarite svoje ideje. ZDRAVLJE: Dobro.

BIK 

LJUBAV: Danas ćete se osećati smireno I zadovoljno, jer će vas pratiti dobra sreća u sferi ljubavi. POSAO: Moguće je da dobijete finasijsku infuziju ili sponzorstvo. ZDRAVLJE: Prijala bi vam detoksikacija organizma ili zdrava dijeta.

BLIZANCI 

LJUBAV: Dobra komunikacija sa suprotnim polom koja obećava ostvarenje emotivne konekcije sa nekim ko vas interesuje. POSAO: Možete imati problema u partnerskom poslu. ZDRAVLJE: Sklonost gljivičnim infekcijama.

Informer

Blizance očekuje dobra komunikacija sa suprotnim polom

RAK 

LJUBAV: Moguća je nova ljubav ili ljubav sa nekim s kim radite ili imate poslovni kontakt. POSAO: Možete dobiti finasijsku podršku za neki vaš projekat. ZDRAVLJE: Stabilno.

LAV 

LJUBAV: Bićete puni zanimljivih ideja koje će privući druge na mentalnom, ali možda ne I emotivnom nivou. POSAO: Napredak I bolji uslovi rada. Lako dolaženje do posla ako tražite isti. ZDRAVLJE: Grlobolja.

DEVICA 

LJUBAV: Povoljan dan za traženje životnog partnera I uopšte napredak u ovoj sferi. POSAO: Bićete puni pozitivnog naboja I entuzijazma, koji će delovati zarazno na vaše kolege. ZDRAVLJE: Dobro.

VAGA 

LJUBAV: Moguće je da vam se dopadne neko ko je iz inostranstva ili ima neke veze sa inostranstvom. POSAO: Osećaćete se odgovorno za druge ljude I zbog toga ćete poneti veći teret posla. ZDRAVLJE: Solidno.

ŠKORPION 

LJUBAV: Mogućje fizički kontakt sa izabranom osobom, kao I lako buđenje osećanja zaljubljenosti. POSAO: Napredovaćete na poslu, pogotov ako se bavite javnim zanimanjem. ZDRAVLJE: Problemi sa apetitom.

STRELAC

LJUBAV: Pozitivan dan za sve u vezi partnerstva I ljubavi. Napredak u ovoj sferi. POSAO: Izvestan je finansijski napredak, kao I uspeh u vezi privatnog biznisa ili u sferi nekretnina. ZDRAVLJE: Stabilno.

Informer

JARAC 

LJUBAV: Imaćete instinkt da negujete. Negovaćete ljubav, zbog čega će ona cvetati. POSAO: Solidna poslovna situacija i moguća veća zarada ili novčana infuzija. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VODOLIJA 

LJUBAV: Ovo je dobro vreme da odete na zajedničko putovanje sa partnerom I zaboravite na brige. POSAO: Očekujte dobru zaradu čime god da se bavite. ZDRAVLJE: Solidnog ste zdravstvenog stanja.

RIBE

LJUBAV: Raspoloženi ste za ljubav, a imaćete I prilike da uživate u istoj. POSAO: Moguće je da će vam dan na poslu biti naporan, ali na kraju ćete se osećati zadovoljno onim što ste postigli. ZDRAVLJE: Osetljivo.