23.07.2022.

13:04

Foto: Freepick

Magazin

PRED NAMA JE MOĆAN ASTRO PERIOD! Počela je vladavina LAVA - pravo je vreme za DOKAZIVANJE

 Poznato je da je lav kao kralj životinja borben, hrabar, rođeni vođa, ali u nekim situacija arogantan, pa nas ovih mesec dana očekuje spoj svih njegovih vrlina i mana.

Beogradski astrolog Željka Knežević savetuje da je idealno vreme da pokažete šta znate i zauzmete mesto koje vam odavno pripada.

- Ovo je period kada ćemo osetiti snažnu želju da istaknemo sebe i svoje vrednosti. Mnoge osobe će želeti da budu primećene gde god da se pojave. Biće prisutan takmičarski duh u svim sferama života, a pogotovo u poslu. Kada je reč o emocijama, može doći do iznenadnih promena, pa pazite šta radite. Novčana situacija je solidna. Vodite računa kome dajete novac, jer može doći do manipulacije. Imajte na umu da sve zavisi od vašeg ličnog horoskopa i položaja planeta - objašnjava Željka.

Ako ovih dana upoznate osobu rođenu u ovom znaku, ne bi bilo loše da znate kakva je njena priroda.

Informer

Još neke zanimljivosti o Lavu:

Simbol: Lav

Vladajuća planeta: Sunce
Element: Vatra
Osetljivi delovi tela: srce, kičma
Omiljene boje: zlatna, narandžasta
Srećni brojevi: 5, 14, 23
Najveće vrednosti: vitalnost, savesnost, vernost, dostojanstvenost
Znakovi s kojima se Lav najbolje slaže: Bik, Škorpija, Ovan, Strelac
Period vladavine: 22. jul - 23. avgust

Ljubav i seks

Lav je jedan od najvernijih znakova Zodijaka. U ljubavi su vrlo strastveni i predaju se bez rezerve. Partnera biraju prema njihovoj spremnosti da budu u drugom planu. Problem u vezi može nastati zbog njihove želje da budu glavni i ne podnose kada partner želi da bude u centru pažnje.

Posao

Lavovi su rođene vođe i ne mogu da podnesu da im neko drugi komanduje. Odlični su organizatori, menadžeri i rukovodioci. Nije isključeno da pokrenu privatan biznis, jer ih i tamo očekuje uspeh. Obožavaju reflektore i scenu. Idealna zanimanja su menadžment, gluma, sport...

Zdravlje

Lav sa svojim vladarom Suncem upravlja radom srca i krvotoka, te najčešće pripadnicima ovog znaka daje dobru energiju i vitalnost. Stres mu je najveći neprijatelj, isto kao i masna hrana i nikotin. Preporučuje se pešačenje, kao i ishrana bogata ribom i vitaminom A i C.

Prijatelji i porodica

Lav je odan prijatelj, spreman uvek da sasluša i pomogne. S obzirom na to da ima sposobnost da se skoro svakome dopadne, ljudi u njemu vide slamku spasa. Voli zajednička druženja, izlaske, ali i kućne žurke. Kada je reč o porodici, Lav će sve uraditi samo da zaštiti svoje ukućane.

BONUS VIDEO: