30.07.2022.

08:19

Foto: Pixabay

Magazin

NOVAC STIŽE ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA! Evo kome će ZVECKATI pare u novčaniku do 7. avgusta, a jedan znak treba da IGRA igre na SREĆU

Na nebu su trenutno Mars i Uran u lošem aspektu u Biku, što podrazumeva da treba da budemo oprezni sa ulaganjima. 

U nedelji koja je pred nama do 7. avgusta sreće na finansijskom planu će imati Lavovi, Ribe, Škorpije i Vodolije.

Informer

Novčani horoskop

LAV

Posle dužeg vremena, vi se oporavljate finansijski. Merkur u Devici donosi vam manje novčane dobitke, ali će to biti dovoljno da budete obezbeđenji u narednim danima. Lavovi koji sarađuju sa prijateljima će itekako profitirati.

RIBE

Retrogradni Jupiter u Ovnu vama pomaže na finansijskom planu iako ide unazad. To su dobro plaćene poslovne prilike koje mogu da uvećaju vaš budžet. U ovom periodu lako možete da dobijete bolje plaćenu poslovnu ponudu.

ŠKORPIJA

Jupiter u Ovnu, iako je retrogradan lako može da vam donese povišicu. Takođe, ukoliko planirate da menjate posao, Jupiter će vam pomoći da dobijete bolju novčanu ponudu. Ukoliko planirate da rešite pitanje nasledstva prijatelji mogu da vam pomognu u tome.

VODOLIJA

Dobri aspekti Jupiter i Neptuna ukazuju da ne treba da brinete o novcu. Iako je Mars u Biku i donosi vam troškove zbog stana, pred vama je uspešna nedelja za novac. Isto tako javiće vam se osoba kojoj ste nekada pozajmili novac jer će želeti da vam ga vrati.

Horoskopski znak koji treba da igra igre na sreću je Strelac.

BONUS VIDEO: