30.07.2022.

17:21

Foto: Shutterstock

Magazin

OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA mogu da se zaljube NA SLEPO, bez da prvo vide partnera - važne su im DRUGE STVARI!

Ljubav se često smatra slepom i smatra se jačim osećanjem, jer kada volite nekoga a da ne vidite njegovo ili njeno lice, onda volite osobu, a ne njen izgled. Volite ih i prihvatate ih onakvima kakvi jesu i nemate nikakve veze sa njihovim izgledom. Ovo vezivanje je zasnovano na čistoj ljubavi i dubokoj vezi između dve duše.

Postoje veoma retki ljudi koji zaista mogu da veruju u ovaj koncept. Prema astrologiji, postoje tri horoskopska znaka koji se zaista mogu zaljubiti u osobu, a da je ne vide. Mogu da ih privlače njihove osobine ličnosti, a ne izgled.

Dakle, ova 3 znaka se duboko zaljube u dušu, a da ne vide partnera.

Blizanci

Ljudima Blizancima nije toliko stalo do izgleda. Privlače ih duboki i intelektualni razgovori, pošto su uvek radoznali i vole da se upuštaju u debate. Neće se lako zaljubiti u nekoga, ali kada se to desi, nikada se ne zasniva samo na fizičkom izgledu.

Informer

ljubav

Rak

Ovaj znak je osetljiv i ima psihičku intuiciju. Dakle, nikada se neće lako otvoriti nekome; oni će to učiniti samo nekome sa kim mogu biti ranjivi. Moraju da imaju duboku i jaku vezu u početnoj fazi zabavljanja sa nekim bez obzira na izgled; inače, nema potrebe da bude u toj vezi.

Ribe

Ovo je najromantičniji znak od svih, koji će se prvi zaljubiti u nekoga, a da ga nisu videli. Oni mogu smatrati osobu ljubavlju svog života, kada počnu da osećaju dobru vezu sa njom. Fizički izgled je samo dodatni bonus poen za njih, prenosi pinkvilla.com.

BONUS VIDEO: