05.08.2022.

17:54

Foto: Pexels

Magazin

MUŠKARCI IM SE KLANJAJU! Najfatalnije žene se rađaju u sledećim horoskopskim znacima!

Kako bi bila nezamenljiva, žena uvek mora biti drugačija, smatrala je čuvena Koko Šanel. Svaka žena ima neki tajni adut kojim osvaja muškarce. Međutim, postoje 3 vrste dama koje su potpuno neodoljive jačem polu. To nema nikakve veze sa njihovim fizičkim izgledom već sa energijom i način na koji deluju na muški rod.

Lav

Lavice su pune samopouzdanja. Čak i kad nisu lepotice, njihovo držanje, stav i način na koji hodaju muškarce baca na kolena. Jači pol jednostavno ne može da odoli ženi koja izgleda i ponaša se kao kraljica i takav tretman očekuje od muškarca.

Pune samopouzdanja i strasti, ove žene znaju šta žele i kako da to ostvare. Uvek su u centru pažnje, šarmantne i duhovite. Najčešće su sportske građe, graciozne, pa samom svojom pojavom privlače pažnju suprotnog pola. Vole kad su sve oči uprte u nju kao da je pod reflektorom i po tome ćete je prepoznati među drugim damama.

Informer

Lavice su uvek u centru pažnje

Škorpija

Strastvena, tajnovita i vatrena tigrica u krevetu Škorpija je još jedna dama koja nikog ne ostavlja ravnodušnim. Prepoznaćete je po izražajnim očima bez obzira koje su boje i senzualnim usnama. Zrači neverovatnim seksipilom, obdarena je oblinama i ne postoji muškarac koga ne može da zavede.

Na koga se Škorpija ustremi, taj nema šanse da joj odoli. Oblače se i šminkaju vrlo umereno pa njihov istančan ukus dolazi do izražaja. Njena ljubav je vatrena i iskrena to je žena koja se ne zaboravlja nikad u životu čak i ako nije lepotica. Ne prašta izdaju i tad postaje nemilosrdna a njena osveta je sračunata i udara tamo gde najviše boli.

Strelac

Žene u ovom horoskopskom znaku su vrcave, duhovite i umiljate kao mače. Muškarac koji joj se dopada postaje joj prijatelj sve dok mu se ne uvuče pod kožu i ne shvati da bez njen više ne može da živi. Dame u znaku Strelca su izuzetno zgodne, lepe i atraktivne. Imaju izvajane duge noge koje rado pokazuju u šorcevima ili kratkim suknjama.

Informer

Uvek su  originalne, posebno kad su u pitanju pokloni za voljenog muškarca. Vole da putuju, avanturističkog su duha i treba im muškarac koji će moći da ih prati. U gomili lepotica uvek ćete ih uočiti po osmehu i iskricama u očima jer se dobro osećaju u sopstvenoj koži.

BONUS VIDEO: