03.09.2022.

08:12

Foto: Shutterstock

Magazin

LJUBAVNI HOROSKOP DO 10. SEPTEMBRA! Lavovima se vraća neko iz PROŠLOSTI, Devicu čeka RAZOČARENJE, a tek Jarčevima šta sledi!

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak, na ljubavnom planu:

OVAN

Nećete biti dobro raspoloženi. Manjak vremena će biti kriv za to i izvesna opterećenost obavezama. Bićete veran i posvećen partner, ali ne naročito izražajan. Delovaćete nervozno i zauzeto, što vam osoba s kojom ste može zameriti.

BIK

Još naredne nedelje ćete uživati u dobroj sreći kada je ljubav u pitanju, pogotovo ako ste Bik u podznaku. Planeta Venera će vam pomoći da nađete ljubav ili da uživate u harmoniji u odnosu, ako već imate partnera.

BLIZANCI

U narednom periodu ćete biti strastveniji i agresivno-direktni u pristupu. To će neke naterati u beg, a nekima će se dopasti. Ako postoji osoba koju ne želite da uplašite, moraćete biti odmereniji i strpljiviji.

RAK

Vaš ljubavni život će biti prilično monoton naredne nedelje. Nova ljubav teško da može da se desi, ali moguće je da se ponovo povežete sa nekim s kim imate neraščišćen odnos i potrebu da još nešto doživite, makar i ne bilo prijatno.

LAV

Konačno će nešto početi da se dešava u vašem ljubavnom životu, ali možda ne ono čemu ste se nadali. Moguće je da se u vaš život vrati neko iz prošlosti, ili će vas privući osoba s kojom nije lako biti, ali kojoj iz nekog razloga nećete moći da odolite.

DEVICA

Imaćete dosta kontakata i prilika naredne nedelje, ali će biti i konfuzije ili nesporazuma u vašem ljubavnom životu. Nejasne želje, dvosmislene izjave, sve to može napraviti probleme i izazvati razočarenje.

Informer

ljubav

VAGA

Očekujte uzbudljive događaje i poznanstva, ali ne i stabilnost u sferi ljubavi. Biće vam lako da se zaljubite i da privučete osobu koja vam se dopada, ali ne i da je zadržite. I vaše emocije će biti prilično nestabilne, pa je ovo dobro vreme za kratku aferu ili neobavezan flert.

ŠKORPIJA

I naredne nedelje ćete uživati blagoslov planete Venere u vašem znaku, uvećanu privlačnost i dobro raspoloženje. Moguće je da će vas privući neko s kim radite ili s kim ćete imati profesionalni kontakt.

STRELAC

U narednom periodu će vaš partner postati agresivniji, nervozniji i sklon svađi. Zbog toga ne možete očekivati napredak u sferi ljubavi, ali problemi će biti kratkotrajni, pa ne bi trebalo da bude ni nazadovanja.

JARAC

Bićete skoncentrisani na posao ili neke obaveze koje će vas sprečiti da uopšte i razmišljate o ljubavi, jer ćete se osećati preopterećeno. Možda će vas mučiti i neki zdravstveni problemi, koji će vas iscrpsti i izazvati loše raspoloženje.

VODOLIJA

Nemojte očekivati da se desi nešto novo u sferi ljubavi. Iako je ovo vreme kada se mnogi nadaju prilikama u sferi ljubavi, vi možda uopšte nećete biti u odgovarajućem raspoloženju da biste o tim prilikama razmišljali ili ih iskoristili.

RIBE

Više će vas interesovati druženje i putovanja, avanture, nego romantični doživljaji. Ipak, biće nekih prilika za flert, novih kontakata, ali ništa od toga neće biti dovoljno značajno da bi se pretvorilo u bilo kakvu vezu.