16.09.2022.

17:20

Foto:

Magazin

NAJBOLJE KOLEGE SE RAĐAJU U OVIM HOROSKOPSKIM ZNACIMA! Vrlo su odgovorni i zreli!

Neke znakove oslikava lenjost, neke letargičan pogled na život, a neke pak zrelost. 

Među znacima koji zrelo pristupaju životu i svim njegovim izazovima ističu se tri znaka zodijaka: Devica, Jarac i Vodolija. 

Devica

Razumne, organizovane i staložene, device su jedan od najzrelijih znakova Zodijaka. Uvek teže da budu najbolje verzije samih sebe, ali isto očekuju i od onih oko sebe. Devica je znak koji rado služi, što je čini znakom žrtvom. Ipak, učenje sposobnosti žrtvovanju za druge, proces je ka sazrevanju. 

Informer

Device su vrlo odgovorne i zrele!

Jarac

Vredan jarac nikad neće odugovlačiti sa svojim poslovima, pogotovo kad je u pitanju postizanje sopstvenih životnih ciljeva koje je pred sebe postavio. Zemljani jarac za takvu osobinu može da zahvali svom vladaru Saturnu koji upravlja odgovornošću i disciplinom. Ironija je u tome što se nakon prvog vraćanja Saturna u njihov znak mnogi jarci mogu osećati bezbrižno i detinjasto, a to im omogućava da se oslobode nekih tereta i odgovornosti.

Informer

Vodolija

Postoji razlog zašto su ljudi rođeni u horoskopskom znaku vodolije mudri jer oni zapravo žive u budućnosti. Baš kao što žele da napreduju u društvu, vodolije uvek razmišljaju unapred i žive za podizanje svesti kolektiva o velikim svetskim problemima. Bez obzira na cinične šale kojima se razbacuju, pripadnici horoskopskog znaka vodolije naginju ka tome da budu izrazito moralni i tajni optimisti - što je pravi pokazatelj zrelosti!

BONUS VIDEO: