18.09.2022.

17:36

Foto: pexels.com

Magazin

CINICI i SKEPTICI! Astrolog otkriva koji znaci NE VERUJU u astrologiju!

Da li je astrologija tačna ili ne? To je pitanje koje se postavlja oduvek. Mada, postoje osobe koje idu kod astrologa, postoje one koje to nikako neće uraditi. Neke osobe rođene u određenim znacima će uvek sa oduševljenjem čitati dnevni, nedeljni i mesečni horoskop, čisto radi zabave. Neki će čitati i astrološke knjige. Drugi će sve to zaobilaziti. Koji su znaci skeptici otkriva astrolog Jovana Vilimonović.

Bik

Bik je uvek sa obe noge na zemlji. On se trudi da se bavi praktičnim stvarima, realnim svetom, a ne "zvezdama". Jako malo osoba rođenih u ovom znaku može da prihvati da postoji nešto što ne zavisi od njih, pa zato jako retko idu kod astrologa. Ipak, idu ako će im to pomoći da imaju više novca. Bika to zanima i uvek želi da poboljša svoj status i finansije. Tvrdoglavi su, ne daju se, pitaju za egzaktne događaje i šta će se do detalja desiti. Ako astrolog nema odgovore i ako nema dobre prognoze, onda će Bik teško biti zadovoljan.

Informer

Bikovi idu kod astrologa samo ako će im to pomoći da imaju više novca

Vaga

Vaga ima ideju kako sve to treba da izgleda, pa po isti prikaz i dolazi. Ako nije onako kako je ona smislila neće biti zadovoljna. Ako je ipak svaka prognoza dobra, proći će par dana i Vaga će reći da ništa nije rečeno konkretno. Pa i posle toga neće biti sigurna šta da radi, tek će tada biti zbunjena. Ona će ipak otići i kod nekog drugog astrologa da proveri da li je ovaj prvi rekao sve tačno, ako nije ostavio dobar utisak, pa možda i kod više njih. Kod nje sve zavisi od raspoloženja. Uglavnom će doći zbog ljubavnih problema.

Škorpija

Škorpija voli astrologiju, najviše ide kod astrologa, ali je najteže sa njom raditi. Uvek premišlja da li da radi prognoze za ljubav, posao, da li je ona uopšte na pravom mestu? Ipak, kako će neko znati njene tajne, kad ona već sve zna sama? Svakako, ako pokloni nekom poverenje to će biti proverena osoba koju će pitati million pitanja, ali će morati da joj se sve kaže kako stvarno jeste, bez "uvijanja". Ona je u isto vreme i skeptik i radoznala.

Informer

Vaga ide kod astologa po ljubavne savete

Jarac

Jarac potpuno dominira listom za one protiv astrologije. Ne može nikako da poveže sve te predikcije sa svojim životom, pa čak i ako mu je nacrtano. On prosto odbija da poveruje. Ostaje skeptik zauvek. Neće čak ni razmatrati to kao opciju. Može ići kod astrologa samo ako mu neko pokloni analizu. Tvrdoglav je, a uvek će logika biti ispred svega. Zato, oni najmanje čitaju horoskop i ne misle da je isti tačan, poručuje astrolog.