Autor: Informer.rs

24.09.2022.

15:01

Foto: Shutterstock

Magazin

LJUBAVNI HOROSKOP DO 1. OKTOBRA! Strelčevi pred RASKIDOM, Vodolijama je posao bitniji od LJUBAVI, a evo ko će otići na ROMANTIČNO PUTOVANJE

OVAN

Bićete neodoljivi u svom entuzijazmu i želji da uživate u životu punim plućima. Vaša velikodušnost će takođe doprineti ovoj privlačnosti, pa ćete sigurno privući dosta pažnje, ali će vas zainteresovati osoba koju nije lako osvojiti.

BIK

Ništa neće ići onako kako očekujte, pa budite spremni za izazovne događaje. Moraćete da budete krajnje taktični, po čemu ste inače poznati, ali u ovom periodu će vam možda biti teško da to budete jer ćete biti u raskoraku sa osobom koju ste izabrali.

Informer

Ljubavni horoskop

BLIZANCI

Bićete mnogo više usmereni na odnose nego u prethodnom periodu, ali sa malim uspehom. To će vas frustrirati jer ste navikli da imate uspeha u svemu u šta ulažete energiju. Budite strpljivi i videćete da će se to isplatiti, jer će doći bolje vreme za ljubav.

RAK

U narednom periodu će vaše raspoloženje biti mnogo bolje, ali i dalje nećete biti naročito usmereni na ljubav i odnose, već će vaš fokus biti na poslu i zdravlju. Ipak, bićete još privlačniji nego inače, pa će se pojaviti prilike i bez uloženog truda.

Informer

LAV

Vaša harizma će biti izraženija naredne nedelje i to će biti vrlo privlačno, ali moguće je da ćete biti suviše rezervisani ili frustrirani da biste imali uspeha u ljubavi. Biće nekih pokušaja, ali harmonija u ljubavnom odnosu biće van vašeg domašaja.

DEVICA

Očekuje vas fantastična nedelja u kojoj ćete sigurno doživeti neke krupne pozitivne događaje u ljubavnom životu. Ako ste sami, lako možete ući u vezu, a ukoliko ste već u vezi, moguća je veridba ili čak ulazak u bračnu zajednicu.

VAGA

Bićete sjajno raspoloženi i u svom elementu. Želećete da uživate u životu i onome što vam donosi zadovoljstvo. Moguće je da ćete doživeti neke probleme u vezi jer partner uopšte neće biti zainteresovan da uživa sa vama.

Informer


STRELAC

Ne očekujte pozitivna dešavanja u ljubavi, jer nebo obećava teškoće. Bilo da ste u kraćoj ili dužoj vezi, naići ćete na nepremostive teškoće, koje mogu dovesti do raskida veze. Ako ste sami, negativni tranziti će se ispoljiti tako što nećete imati dobrih prilika u ljubavnom životu.

Informer


JARAC

Pokušajte da budete pozitivniji naredne sedmice, barem kada ste u društvu osobe koju ste izabrali ili želite da osvojite. Vi umete da budete negativni, a u narednom periodu ćete to posebno biti, što je neprivlačno većini ljudi.

VODOLIJA

Iako ćete verovatno dobiti neku priliku u ljubavnom životu, bićete suviše okupirani poslom ili životnim obavezama i problemima da biste je iskoristili ili uživali u ljubavi. Prilika bi mogla biti sa nekim ko je iz inostranstva, a vi nemate veru u to da veze na daljinu mogu da uspeju.

BONUS VIDEO: