02.10.2022.

07:00

Foto: Freepik.com

Magazin

MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR! Pripremite se za RETROGRADNI MARS - Ovnovi u DILEMI, Rakovi na životnoj PREKRETNICI, a ovom znaku stižu SREĆNE VESTI sa POSLA

OVAN

Posao - Kako Merkur prestaje da bude retrogradan, stvari na poslu postaće mnogo jasnije. Ipak, zbog Marsa u Blizancima do vas će dopirati razne netačne informacije, koje mogu da utiču na donošenje odluka. Nemojte da dozvolite da neko utiče na vaše stavove. Ono što je važno jeste da znate da će planete u Vagi doprineti da sve što radite postane javno, pa će i kritike biti takve.

Ljubav - Venera u Vagi donosi vam veliku dilmu. Vi ste nalazite na emotivnoj klackalici, pa ne znate šta je ispravna odluka u ljubavi. Ukoliko ste slobodni, upoznaćete osobu koja je na neki način poznata u javnosti. To je neko ko je atraktivan, pa će vam zapasti za oko.

Zdravlje - Slabije.

BIK

Posao - Planete u Vagi donose vam dinamičan mesec na poslu u oktobru. Imaćete i nove poslovne ponude koje mogu da budu zanimljive. Kako Merkur kreće napred, finansijska situacija će se popraviti. Radićete više stvari istovremeno, a prijaće vam ubrzan tempo. Mnogi pripadnici vašeg znaka će u oktobru raditi dva posla. 

Ljubav - Bolji aspket Marsa i Venere donosi vam poboljšanje situacije u ljubavi. Na poslu može lako da vam se dogodi ljubav. Skloni ste flertu na radnom mestu. Ukoliko ste u braku, probajte da se ne raspravljate sa partnerom oko novca.

Zdravlje - Dobro.

Informer

Najtačniji nedeljni horoskop

BLIZANCI

Posao - Merkur kreće napred, pa se stvari vraćaju u normalnu. Oktobar će vam biti menja stresan nego septembar, tako da ćete moći lakše da se borite za ciljeve u karijeri. Mars vas čini nervoznim, ali sve što treba da završite realiztujete do kraja meseca, jer će vam retrogradni Mars stvoriti probleme od novembra. U mesecu oktobru imate priliku da budete kreativni i ugrabite poslovne prilike koje su vam primamljive.

Ljubav - Zbog retrogradnog Jupitera često nećete imati strpljenja za partnerove ispade i to će vas opterećivati. Sredinom meseca će biti problema u komunikaciji. Dobar je period ukoliko razmišljate o proširenju porodice. Očekuju vas nova poznanstva na mestima javnog tipa.

Zdravlje - Lošije.

RAK

Posao - Planete u Vagi čine da se osećate kao da ste na prekretnici. Namate energije da se borite sa poslovnim problemima i sigurno je da ćete u oktobru nailaziti na prepreke. Potrebno je da se potrudite oko organizacije samostalnog biznisa koji želite da pokrenete. Imaćete puno tajnih neprijatelja u ovom periodu.

Ljubav - Retrogradni Saturn gazi do 23. oktobra, pa ćete morati da se suočavate sa greškama iz prošlosti. Nije dobro da obnavljate veze iz prošlosti. Ukoliko se pitate kada ćete da upoznate neku novu osobu, period iza 20. oktobra je povoljan za tako nešto.

Zdravlje - Psihosomatski problemi.

Informer

LAV

Posao - Planete u Vagi osiguravaju vam dobre pregovore u prvoj polovini oktobra. Čućete dobre vesti i poslovi o kojima ste pregovarali konačno imaju šansu da se realizuju. Period stagnacije na poslu zvanično se završava 23. oktobra, pa je vreme da počnete nešto novo. Moguće je kraće putovanje.

Ljubav - Vaš pogled na ljubav se menja, pa je vreme da odbacite neke stare obrasce ponašanja. Venera u Vagi donosi vam flert preko poruka. Imaćete šansu da dogovorite sastnak sa nekim sa kim se duže vreme dopisujete. Prijaće vam Vage i Bikovi.

Zdravlje - Dobro.

DEVICA

Posao - Merkur konačno kreće napred, pa ćete biti fokusirani na novac. Puno drugo polje donosi vam bolju zaradu u oktobru, nego u septembru. Mars u Blizancima donosi vam period u kojem morate brzo da reagujete na radnom mestu. Ne verujte svemu što čujete i budite promišljeni u nedeljama koje dolaze.

Ljubav - Neptun u aspketu sa Marsom donosi vam saznanje o voljenoj osobi koje vam se neće svideti. Potrebno je da budete realni kako biste jasno sagledali kompletnu sliku. Skinite "ružičaste naočare" i sagledajte činjenice. Upoznaćete osobu koja će želeti da vas nasamari.

Zdravlje - Slabije.

Informer

VAGA

Posao - Sunce, Merkur i Venera u vašem znaku vam donose priliku da zablistate. Takođe, oktobar je odličan mesec za dugačka putovanja. Imaćete inicijativu koja će vam se isplatiti na poslu. Ukoliko planirate da promenite posao ili unapreditu neku saradnju, pred vama je mesec u kojem će to biti moguće.

Ljubav - Mars i Venera napraviće dobar aspekat, tako da ćete imati priliku za nova poznanstva. Zbog Venere u vašem znaku bićete mamac za osobe suprotnog pola. Nije isključeno da ćete da se zaljubite, tako da se pripremite za ljubavna uzbuđenja u oktobru. Ukoliko ste u dužoj vezi, moguće je proširenje porodice.

Zdravlje - Odlično.

ŠKORPIJA

Posao - Planete u davanaestom polju doprineće tome da saznate mnoge tajne infromacije, ali i ko vam je radio iza leđa u prethodnom periodu. U ovom periodu ništa neće biti onako kako izgleda da jeste i budite oprezni kome poklanjate poverenje. Na poslu ćete se suočavati sa nerealnim očekivanjima. Takva situacija će biti aktuela u prvoj polovini oktobra, a u drugoj će se popraviti.

Ljubav - Venera u Vagi ukazuje da ćete imati tajnu simpatiju u oktobru. To je neko ko će vam sve češće biti u mislima. Međutim, budite oprezni jer ste skloni flertu sa zauzetim osobama. Privlače vas osobe koje imaju neke tajne ili misteriozan život. Iza 20. otkobra očekuju vas zanimjiva dešavanja jer lako možete da se zaljubite.

Zdravlje - Osetljivo.

Informer

STRELAC

Posao - Ulazak Venere u Vagu donosi vam srećne vesti u vezi posla i to preko prijatelja. Neko ko vam je blizak može da vam pomogne da ostvarite svoja očekivanja na poslu. Pred vama je mesec sa novim mogućnostima i treba to da iskoristite. Imaćete više od jedne poslovne ponude.

Ljubav - Venera u Vagi donosi vam ljubav kroz prijateljstvo. U mesecu koji je pred vama slede vam nova poznanstva i sklopićete iskrena prijateljstva. Ukoliko ste u braku, zbog Marsa u Blizancima partner će vršiti pritisak na vas. Pošto Merkur kreće napred oslobodićete se osećaja da treba da se vratite na prošlost.

Zdravlje - Poboljšanje.

JARAC

PosaoMars u Blizancima i planete u Vagi u vama bude nezadovoljstvo, pa ćete želeti da menjate posao. Atmosfera na radnom mestu će biti otežavajuća, a mnogi komentari vam neće prijati. Ne znate kako da uskladite svoje trenutne mogućnosti i ambicije. U drugoj polovini oktobra uz pomoć prijatelja možete da ostvarite nešto bolje na poslu. Finansijski ćete biti stabilniji, ali će vas pogađati dešavanja na radnom mestu. Čuvajte se da vas neko ne nagovori na pogrešnu odluku.

Ljubav - Saturn iza 20. oktobra konačno kreće napred, pa ćete i vi da ostavite prošlost iza sebe. Iako sada niste raspoloženi za ljubav, može da vam se dogodi flert na radnom mestu zbog Venere u Vagi. Krajem oktobra ćete imati zanimljivo poznanstvo preko prijatelja i to može da bude jedna Škorpija.

Zdravlje - Slabije.

Informer

VODOLIJA

Posao - Planete u Vagi vam odgovaraju, pa ćete dobiti ponudu i za putovanje. Mars u Blizancima radi za vas, pa imate priliku kreativno da obavljate posao koji radite. Ukoliko trebate nešto da realizujete, probajte da to bude u prvoj polovini oktobra, jer kada počne sezona Škorpije u drugom delu meseca, sve će biti komplikovanije.

Ljubav - Partner će vam javiti za neko putovanje. Promena ambijenta je nešto što bi vam odgovaralo u ovom periodu i treba da otputujete. Ukoliko ste slobodni, imaćete susret sa osobom koja dolazi sa puta. Slobodnim Vodolijama može da se dogodi flert na radnom mestu krajem oktobra. 

Zdravlje - Slabije krajem meseca.

RIBE

Posao - Sunce u Vagi ukazuje da će vam finansijska situacija biti važna u oktobru. Imate mogućnost da dobijete veće sponzorstvo za neki projekat, ali pažljivo to treba da isplanirate. Mars u Blizancima vam stvara veliki stres i nervozu, pa niste raspoloženi za stvaranje kompromisa. Ono o čemu treba da računa na poslu jesu prevare, jer Mars i Neptun stvaraju pogodnu situaciju da vas neko prevari.

Ljubav - Merkur kreće napred, pa prošlost ostavljate iza sebe. Imate mogućnost susreta sa osobom koja je razvedena, a onda u drugoj polovini oktobra to može da se pretvori u nešto više. Pojedini pripadnici vašeg znaka imaju mogućnost da sretnu dve osobe, pa da budu u dilmi koji izbor je pravi. Moguće je romantično putovanje u drugoj polovini meseca.

Zdravlje - Lošije.

bonus video: