30.09.2022.

07:00

Foto: pexels.com

Magazin

DNEVNI HOROSKOP ZA PETAK 30. SEPTEMBAR: Rakovi će biti raspoloženi za ljubav, a OVAJ ZNAK će dobiti dobru ponudu za posao!

OVAN

LJUBAV: Moguće je da doživite ljubav s nekim ko vam je podređen. Sreća i zadovoljstvo u ovoj sferi. POSAO: Poboljšanje uslova rada i nove prilike. ZDRAVLJE: Dobrog ste zdravlja.

BIK

LJUBAV: Imaćete sreće i prilike za ljubav i zabavu, pogotovo ako ste negde otputovali. POSAO: Zastoj u tokovima novca, ali je i moguć manji finansijski gubitak. ZDRAVLJE: Solidno.

BLIZANCI

LJUBAV: Ako ste sami, sigurno ćete naći ljubav, a ako ste već u vezi, vaš odnos će biti vrlo harmoničan. POSAO: Uspeh u sferi javnog nastupa. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

Informer

Blizancima će pasti imunitet

RAK

LJUBAV: Bićete raspoloženi za ljubav, zbog čega ćete i imati sreće. POSAO: Moguće je da ćete danas imati problema sa nekim osobama na položaju. ZDRAVLJE: Osetljivo.

LAV

LJUBAV: Bićete frustrirani jer danas nećete imati mnogo prilike da se posvetite svom ljubavnom životu. POSAO: Nastavlja se dobra situacija u oblasti finansija. ZDRAVLJE: Dobro.

DEVICA

LJUBAV: Moguće je da će prema vama iskazati naklonost neko koga ćete videti kao inferiornog u poređenju s vama. POSAO: Dobićete dobru ponudu za posao. ZDRAVLJE: Alergije.

VAGA

LJUBAV: Bićete povučeni, zbog čega nećete direktno komunicirati sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Uspeh u inostranstvu. Period pripreme. ZDRAVLJE: Stabilno.

ŠKORPION

LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti više osoba koje žive u inostranstvu. POSAO: Nemojte se zaduživati u ovom periodu ili preterano trošiti. ZDRAVLJE: Sklonost infekcijama.

Informer

STRELAC

LJUBAV: Dopašće vam se dve osobe u isto vreme. Moguće je da će obe biti dosta mlađe od vas. POSAO: Očekuje vas vrlo plodan period u oblasti karijere. ZDRAVLJE: Osetljivo.

JARAC

LJUBAV: Moguć je susret sa izabranom osobom, a ako tražite ljubav, sigurno ćete je naći. POSAO: Povoljna finansijska situacija. ZDRAVLJE: Stabilno.

VODOLIJA

LJUBAV: Možda ćete se zaljubiti u nekoga, pre svega zbog istih interesovanja. POSAO: Moguće pozitivne promene u vezi s poslom. ZDRAVLJE: Promenljivo.

RIBE

LJUBAV: Romantični trenuci sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Radite s ljudima koji pokušavaju da se nametnu, pa vam je teško da dođete do izražaja. ZDRAVLJE: Slabo.