Autor: Informer.rs

07.10.2022.

07:12

Foto: Freepick

Magazin

3 HOROSKOPSKA ZNAKA OČEKUJE SREĆA U OKTOBRU! Stižu povoljni dani, nove poslovne mogućnosti - sezona Škorpije donosi VELIKE PROMENE

Takođe, ovog meseca ulazimo u sezonu Škorpije. Tokom oktobra, određeni znaci će videti neke veoma povoljne dane, a to obuhvata i ljubav i finansije.

Bolja komunikacija


 Sa Merkurom direktnim u Devici, povratićemo osećaj za komunikaciju i definitivno ćemo iskoristiti prednosti da konačno ponovo možemo da razgovaramo sa ljudima.

Romantične situacije će imati koristi tokom direktnog kretanja, ali imajmo na umu da imamo i nekoliko drugih direktnih tranzita koji se dešavaju ovog meseca, a to su direktan Pluton i direktan Saturn.
 
Trenutno još uvek radimo po Jupiterovom retrogradnom sistemu, a retrogradni Mars nam dolazi pred sam kraj meseca.

Venera u Škorpiji


Povoljni uslovi dolaze nam kroz Veneru u Škorpiji i pun Mesec u Ovnu 9. oktobara će se pokazati kao veoma energičan za sve znakove zodijaka, i biće veoma dobro da konačno vratimo fokus i osećaj za pravac.
 
Tri horoskopska znaka će imati sreće u oktobru.

Informer

Blizanci

Oktobar vam donosi skoro sve što vam je potrebno da ostvarite jedan od vaših dobro razrađenih planova. Čekali ste pravo vreme da 'složite stvari' i čini se da će vam oktobar pružiti mnoga otvorena vrata i mnoge mogućnosti.
 
I vaš ljubavni život će slediti taj primer, jer vam više ne smeta energija retrogradnog Merkura. Sada, sa obnovljenom energijom, osećaćete se izuzetno kreativno, ali sada ste spremni da svoj san podelite sa drugima.
 
Tokom oktobra otkrićete da ljudi idu ka vama; žele da vas upoznaju, žele da znaju šta je vaša tajna i šta planirate da uradite sa svim fantastičnim snovima koji ti lebde u glavi. Oktobar donosi velike mogućnosti u poslu i u ljubavi, pišu Astrousluge.com

Informer

Informer

Škorpija

Ovaj mesec je posvećen ljubavi i romantici, što se vas tiče.. Stekli ste toliko znanja i mudrosti u pogledu ljubavi i odnosa da osećate da znate koji bi trebalo da budu vaši sledeći potezi.
 
Ovo je sezona zabava, a vi ste potpuno spremni da idete do kraja. Biti sa osobom koju volite daje vam moć i snagu, i iskreno, osećate se prilično neustrašivo tokom ovog meseca. Vaša sezona počinje 23. oktobra, pa se opustite. Zabava tek počinje.

Bonus video: