10.10.2022.

22:40

Foto: Youtube printscreen/PRVA

Magazin

DANAS JE ANĐEOSKI DAN! Numerolog Stefan Dragojlović otkriva sve o kodu 268 - odličan je za PRILIV NOVCA i posao!

Numerolog Stefan Dragojlović gostovao je u jednoj emisiji, gde je objasnio sve o ovonedeljnim brojevima.

Kako je otkrio, sedmica počinje u znaku 8, a evo i šta to znači:

- Osmica je veliki anđeo čuvar. Kada gledamo iz prizme matematike, osmicu kada spustimo za devedeset stepeni, dobijamo ta krila anđela, metaforički i tu ćemo imati podršku celog neba, ceo univerzum je na našoj strani i treba da volimo život. To je kažu energija transformacije, energija ljubavi, energija privlačenja, energija manifestacije, energija izobilja, energija novca i ozdravljenja - navodi Stefan.

Informer

Stefan Dragojlović

Suprotno anđelu čuvaru je đavolja energija, pa kao što osmica daje put pravde, numerolog ističe da postoji i ta druga strana, pa da su u broju 8 mnogi dileri, ubice, lopovi. To znači da mi sami biramo put.

- Osmica može da bude direktan put, a možemo i da se vrtimo u njoj, u začaranom krugu - kaže numerolog i dodaje, da je gardijan broj ove nedelje je sudbinski, isceljujući, zbog kojeg ćemo otpustiti sve negativne vibracije, a to je broj 268.

- Najbolje bi bilo da ga ljudi zapišu negde i čuvaju na poslu, u fioci ili da kod kuće drže na stolu. Dobra je za posao, za novac, za komunikaciju - kaže Stefan i ističe da bi pojedinci koji su trenutno bez posla, mogli da ga nađu veoma brzo.

BONUS VIDEO: