13.10.2022.

19:10

Foto: Freepick

Magazin

MESEC U NATALNOM HOROSKOPU! Astrolog i numerolog Goca Dragišić otkriva ZAŠTO je on važan - fokus je na OVOJ jednoj tački!

Kada se radi o horoskopu, ovde nisu bitni samo horoskopski znaci, već i nešto što direktno utiče na njih, a to su Sunce i Mesec.

O važnosti Meseca, govorila je astrolog i numerolog Goca Dragišić, koja je napisala sledeće:

- Mesec je naša podsvest i naš unutrašnji glas, koji je zvezda vodilja. Taj glas nikako ne treba zanemariti. Kao što samim rođenjem imamo dva oslonca, majku i oca, tako i u svom natalnom horoskopu imamo dva glavna principa, dva od životnog značaja - Sunce, koje nam daje vitalnost i snagu, koje kaže čemu stremimo i Mesec, koji sugeriše kako da nešto uradimo - navodi Goca i dodaje:

Informer

Mesec

- Mesec je otvorena knjiga, Mesec je duša osobe i majka osobe. Tu smo najranjiviji. Tu smo u toplom kutku ili u najvećem zatvoru. Psiha je ovde prevaziđena, na ovom mestu se oseća. Sva pažnja je usredsređena samo na jednu tačku - emociju. Dobru ili lošu, neočekivanu ili očekivanu, Mesec fokusira emociju i drži je dok nam ne postane jasna. Iako tu mesta Merkuru (razmišljanju) nema, nije redak slučaj da se stalno preispitujemo zašto smo nešto rekli, a nismo tako mislili, ili zašto uopšte nismo odreagovali. U numerologiji je mesec obeležen brojem 2 - zaključuje Goca.

BONUS VIDEO: