20.10.2022.

07:00

Foto: pexels.com

Magazin

DNEVNI HOROSKOP ZA ČETVRTAK 20. OKTOBAR: Bikove će pratiti sreća, a OVAJ ZNAK može imati problema u partnerskom poslu!

OVAN

LJUBAV: I danas ćete uživati u pozitivnom trendu koji vlada u vašem ljubavnom životu. POSAO: Vi se nikada ne plašite da ostvarite ono što želite, čak i kad vaše ideje nisu sasvim realne. ZDRAVLJE: Dobro.

BIK

LJUBAV: Danas ćete biti zadovoljni kako se sve odvija u ljubavnom životu, jer će vas pratiti sreća. POSAO: Moguće je da ćete dobiti neke pogodnosti ili bolje uslove rada. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BLIZANCI

LJUBAV: Bićete napeti i nervozni, pa biste mogli reći nešto zbog čega ćete kasnije zažaliti. POSAO: Možete imati problema u partnerskom poslu, a moguće su i povrede. ZDRAVLJE: Povrede.

RAK

LJUBAV: Izazivaćete u drugima poverenje, pa ćete lako izazvati i ljubav, posebno kod osoba koje teže emotivnoj sigurnosti. POSAO: Očekujte uvećan obim posla. ZDRAVLJE: Solidno.

Informer

Rakove očekuje uvećan obim posla

LAV

LJUBAV: Bićete vrlo koketni i komunikativni. Moguće je da ćete upoznati neku mlađu osobu koja će vas osvojiti. POSAO: Elokvencija je danas vaša prednost, ali izbegavajte rasprave. ZDRAVLJE: Grlobolja.

DEVICA

LJUBAV: Nije povoljan dan za traženje potencijalnog partnera, pre svega jer ste vrlo nervozni i neraspoloženi. POSAO: Pogoršanje međuljudskih odnosa. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

VAGA

LJUBAV: Moguća je nova ljubav ili će se strasti podgrejati u već postojećoj. POSAO: Možete dobiti finansijsku podršku, ali i imati nekih administrativnih problema na poslu. ZDRAVLJE: Stabilno.

ŠKORPION

LJUBAV: Moguć je fizički kontakt sa izabranom osobom ili tajna ljubav. POSAO: Imaćete uspeha, pogotovo ako radite sa prijateljima ili u nekoj društvenoj ustanovi. ZDRAVLJE: Dobro.

STRELAC

LJUBAV: Biće vam teško da uspostavite harmoniju u vezi, iako ćete dati sve od sebe. POSAO: Izvestan je manji napredak u sferi finansija. Dobićete nove prilike u karijeri. ZDRAVLJE: Stabilno.

JARAC

LJUBAV: Raspoloženi ste za ljubav, a imaćete i prilike da je doživite. POSAO: Kontrolišite izdatke, jer ćete biti skloni da trošite bez prethodno napravljenog plana. ZDRAVLJE: Osetljivo.

Informer

VODOLIJA

LJUBAV: Moguće je da vam se dopadne neko ko je dosta mlađi od vas ili ćete se zaljubiti u dve osobe u isto vreme. POSAO: Atmosfera će se znatno promeniti, i to nabolje. ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE

LJUBAV: Partner će biti loše volje, zbog čega bi čak mogao prekinuti vezu ili zahtevati neke promene. POSAO: Možete dobiti dve ponude za posao ili raditi dva posla. ZDRAVLJE: Loše.