21.10.2022.

07:00

Foto: pexels.com

Magazin

DNEVNI HOROSKOP ZA PETAK 21. OKTOBAR: Device će imati problema sa nadređenima, a OVAJ ZNAK će se prehladiti!

OVAN

LJUBAV: Neće vam biti teško da nađete nekoga ko će vaš privući, jer ćete biti okruženi privlačnim osobama. POSAO: Imaćete problema na poslu ili u procesu rada. ZDRAVLJE: Stomačni problemi.

BIK

LJUBAV: Dobar dan za uživanje, jer vam je zagarantovano zadovoljstvo na fizičkom planu. POSAO: Danas ćete biti vrlo kreativni i puni entuzijazma, što će povoljno uticati na posao. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BLIZANCI

LJUBAV: Vaše šale će možda postati previše grube, što će, umesto da zasmeje, naljutiti partnera. POSAO: Neslaganje sa podređenima ili problem sa sredstvima za rad. ZDRAVLJE: Povrede.

Informer

Blizanci će se povrediti!

RAK

LJUBAV: Lako ćete moći da se povežete sa većim brojem ljudi, što obično nije slučaj. Bogat društveni život će vam doneti prilike. POSAO: Bez promena u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Stabilno.

LAV

LJUBAV: Dan nije povoljan za ljubav, niti ćete imati vremena. POSAO: Mogući su administrativni problemi. Impulsivno ćete ulagati i trošiti, zbog čega ćete zažaliti. ZDRAVLJE: Prehlada.

DEVICA

LJUBAV: Vaša kritičnost i sarkazam biće naglašeniji nego inače, zbog čega će vas partner verovatno izbegavati. POSAO: Imaćete problema sa nadređenima. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

VAGA

LJUBAV: Vi ste fina i rafinirana osoba, zbog čega vam treba neko ko ima lepe manire i ko je obziran kao i vi. POSAO: Uspeh u oblasti zabave, obrazovanja ili kreativnog rada. ZDRAVLJE: Solidno.

ŠKORPION

LJUBAV: Harmonija u postojećem odnosu, ali verovatno nećete imati značajnih prilika za ljubav ako ste sami. POSAO: Imaćete problema u komunikaciji sa nadređenima. ZDRAVLJE: Osetljivo.

STRELAC

LJUBAV: Vrlo turbulentan period kada je ljubav u pitanju. Moguća je svađa sa partnerom, pa i raskid. POSAO: Moguće je da ćete imati pravnih problema. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

Informer

JARAC

LJUBAV: Partner će biti emotivno osetljiv i svadljiv, zbog čega ćete imati problema. POSAO: Mogući nesporazumi sa ljudima sa kojima radite, pogotovo sa podređenima. ZDRAVLJE: Prehlada.

VODOLIJA

LJUBAV: Ušli ste u period u kome ćete imati problema i da održite i da uspostavite vezu. POSAO: Problemi u partnerskom poslu i u vezi s pravnim pitanjima. ZDRAVLJE: Slabo.

RIBE

LJUBAV: Sva otvorena pitanja koja postoje u vašem ljubavnom životu će se razrešiti na ovaj ili onaj način. POSAO: Problemi u procesu rada, moguće su greške, a i šteta. ZDRAVLJE: Slabo.