21.10.2022.

09:41

Foto: Shutterstock

Magazin

ŠTA SVE TREBA DA ZNAŠ O MUŠKARCU ŠKORPIJI? Mističan, strastven, a evo i da li je VERAN!

Kada je o Škorpijama reč, mišljenja su podeljena, i dok su jedni impresionirani njihovom pojavom i mističnosti, drugi pomalo zaziru od njih.

Astrološkinja Jelena Ivanović izdvojila je nekoliko karakteristika tipičnih za ovaj znak:

- Koja je to reč koja ga opisuje? Mističan? Strastven? Strast prema životu, prema ljubavi, prema poslu, prema prijateljima, putovanjima… Prema svemu. Kada je u nečemu, posvećen je tome, lojalan, strastven, 100% predan. Naravno, ta strast traje neko vreme, bledi, okupira ga nešto
novo i tako u krug. Treba da znaš da ga ispratiš.

Ako si emotivna i tražiš neko nežno biće za sebe i ako te plaši strast, spakuj svoje kofere i što dalje od ovog muškarca. On je vatra koja gori intenzivnim plamenom. Upakovan u finu ljušturu koja
može da te zavara, da je to smiren i staložen čovek. Sve je to laž. Sve što je on te može opeći tako lako i tako bolno - navodi Jelena i dodaje:

- Čuvaj se. Kad te on povredi, krvarićeš mesecima. Kako izaći na kraj sa njim? Pitaj Boga, eto tako. Njegov pogled hipnotiše, njegova strast zavodi i zanosi, energija mu je magnetska, ponašanje kao
kod nekog šarmantnog dečkića, a na momente zao i strastven. Njegov karakter je dvostruk. On je istovremeno i emotivan i inteligentan i logičar. Ponekad opsesivan i paranoičan. Zna da baci pogled kad otvaraš neku poruku ili da prati šta lajkuješ na Instagramu.

Eksplozivan je. Kada ranjava, to radi bolno i duboko. Oporavak dugo traje. Za njega pobeda nema alternativu.

Ovaj muškarac je okružen luksuzom. Senzualan je i zavodljiv. Erotski tip. Pitate se kakav je seks sa Škorpijom? Iskustvo koje menja život. On shvata seks vrlo ozbiljno. Za njega je to i fizičko i spiritualno i energetsko iskustvo.

Očekuj razne predloge i nova iskustva - ističe astrološkinja i nastavlja:

Informer

muškarac

- Šarmantan, samouveren i privlačan. Šta zacrta, to i ostvaruje. Šta naumi to i sledi i niko ga ne može skrenuti sa tog puta. Pa ni devojka, kakva god da je. Njega ne zanima šta drugi misle o njegovim postupcima. Ide svojim putem i ne obazire se.

Zanimljivo je gledati ga dok je u poziciji da gubi, da mu nešto ne ide. On nikada neće kukati, žaliti se nego će nastavljati borbu i stići do pobede. Za njega nema predaje. Nikada.

Kada bira partnerku, ali i prijatelje, ima visoke kriterijume. Njegova partnerka će teško uspevati da ostavi neke tajne pred njim. On je sposoban da reši svaku zagonetku i da pročita svaku osobu. Intuitivan je.

Prilično je dostojanstven i ne pokazuje javno svoja osećanja. U stanju je da u društvu bude sarkastičan i okrutan i uvredljiv, pa čak i da vas vređa u društvu, a da tek nasamo otkrije svoje pravo lice i pokaže emocije. Ako si osetljiva, lako će te povrediti.

U braku zna partneru da pruža sigurnost. Ali ako ga na vreme ne stavite pod kontrolu, posle će biti puno problema i teško ćete nešto promeniti.

Brutalno je iskren.

Ljubomora sa ovim muškarcem je posebna prica. Na tvoje suze i scene neće pasti. Ali znaj da je veran i da njegov šarm i flert nisu uvek deo prevare. On je zaista neodoljiv za žene, ali je i dosta imun na tuđa zavođenja, ako je već u vezi. To ne zaboravi. Sa druge strane, praviće ti
ljubomorne scene za svaku sitnicu - zaključuje Jelena.

BONUS VIDEO: