Autor: Informer.rs

25.10.2022.

07:07

Foto: Freepik.com

Magazin

STIGAO JE MOĆAN ASTRO PERIOD KOJI MENJA SVE! Sunce i Venera donose PREOKRET

Divni ljudi, udobno okruženje i zdrave finansije poboljšaće vaše samopoštovanje. Dakle, ovo je idealno vreme da se razmazite novom frizurom, odećom, kozmetikom ili bilo čim da biste izgledali i osećali se lepše.

Ovo je odlično vreme za zabavljanje, veridbu, brak i poboljšanje ljubavnih odnosa jer bi trebalo da se osećate ljubaznije i da izgledate seksualno privlačnije i harizmatičnije. Sada je verovatnije pronaći bezuslovnu ljubav sa srodnom dušom.

Takođe bi trebalo da budete društveniji i zabavniji. Dakle, ovo je dobro vreme za traženje zadovoljstva kroz seks, zabavu, žurke. Ali ovo je takođe povoljno vreme za opuštanje u udobnosti ili zabavu sa decom, kućnim ljubimcima i hobijima.

Informer

Horoskop

Trebalo bi da osećate više entuzijazma za umetničke i kreativne aktivnosti poput muzike, pevanja, plesa, ili poezije. Dobar smisao za modu čine ovo dobrim vremenom za kupovinu i dekoraciju. Poslovna pitanja i ulaganja u umetnost, nakit i gotovinu trebalo bi da donesu profit.

Vaša želja za mirom i harmonijom govori da treba da imate dobre diplomatske veštine. Lako se možete sprijateljiti i pobediti neprijatelje. Ali saosećajnija priroda rizikuje da ugrozi previše da bi održala mir.

Zaslađivanje neprijtne stvarnosti je još jedna mogućnost. Izazovniji planetarni aspekti mogu doneti  probleme sa preteranim uživanjem, ekstravagancijom ili lenjošću, pišu astrousluge.com

bonus video: