13.12.2022.

09:00

Foto:

Magazin

STIGAO JE MOĆAN ASTRO PERIOD! Venera u Jarcu donosi velike PROMENE za 3 ZNAKA

Venera u Jarcu simbolizuje na prvi pogled osobu koja je hladna i rezervisana, a samo se radi o zidu odbrane, jer ona samo ne želi da bude povređena. 

Venera u Jarcu podrazumeva da ćemo biti suzdržani, ali i proračunati u ljubavi. Pojedine osobe će ulaziti u emotivne odnose samo ako imaju neke koristi od tako nečega.

Venera u ovom znaku je verna, ali ume da čeka pravu ljubav. Ukoliko vam se neko dopada, imajte u vidu da Venera u Jarcu ne pokazuje tek tako svoja osećanja, pa će sve ići sporije nego što smo očekivali. U ovom periodu će žene biti staromodne i očekivaće konkretna dela od muškaraca koji budu pokazivali intersovanja za njih.

Informer

Venera u Jarcu

Venera u Jarcu najviše će uticati na Bikove, Device i Jarčeve.

BIK

Venera u devetom polju donosi vam lep period za zajednička putovanja. Isto tako osoba koja dolazi sa puta može da vam predloži susret. U ovom periodu ćete primetiti da su vam zanimljive osobe koje su na neki način daleko od vas ili žive u drugom gradu. Ljubav je lepa dok se čeka, što može biti odlika Venere u devetom polju.

DEVICA

Venera u petom polju donosi vam priliku za zaljubljivanje. Na mestu javnog tipa imaćete zanimljivo poznanstvo. Venera u petom polju unosi više zabave i provoda u vaš svakodnevni život. To će vam biti zanimljivo, pa ćete imati volju da izlazite. Ukoliko ste u braku, idealan je period godine da poradite na proširenju porodice.

JARAC

Venera u prvom polju ličnosti donosi vam priliku da se prolepšate, obnovite garderobu, bavite modom i ostavite svoj lični pečat. Bićete veoma privlačni i harizmatični za druge ljude, tako da vam sledi preokret i nova poznanstva. Ukoliko ste mislili da vam je ljubavni život monoton, Venera u vašem znaku donosi velike promene.

Venera u Jarcu neće prijati Vagama, Ovnovima i Rakovima jer će smatrati da sve sve odvija sporo. Ribe i Škorpije mogu da imaju koristi od Venere u Jarcu, jer će ostvariti zanimljivu komunikaciju.