17.12.2022.

22:17

Foto:

Magazin

ZBOG JEDNE STVARI ĆE SVE DA ŽRTVUJE! Ambiciozna i neverovatno JAKA - astrolog Goca Dragišić vam otkriva ženu JARCA!

Svi horoskopski znaci imaju određene karakteristike po kojima se razlikuju od drugih članova Zodijaka.

Jedni od najspecifičnijih i najupečatljivijih su definitivno Jarčevi, i to žene u ovom znaku:

- Sa ženom u znaku Jarca nema šale. Stoji čvrsto na zemlji i nije sklona sanjarenjima, već živi u stvarnosti i uzima od nje najviše što može - navodi astrolog i numerog Goca Dragišić i nastavlja:

- Alfa "ženka", ambiciozna, disciplinovana, organizovana, strpljiva, odgovorna, preduzetna, praktična, odlučna, neustrašiva, fokusirana na cilj i srećna tek kad do njega dođe – sve je to žena Jarac.

Neverovatno jaka, žena Jarac može da prebrodi sve životne nedaće, a kakav god problem da je zadesi, uspeće da ostane sabrana i mirna, pa će odmah krenuti da traži rešenje. Može da se čini hladna i rezervisana, ali ispod te površine krije se žena s odličnim smislom za humor, koja čezne za sigurnošću. Deo svojih ambicija spremna je da žrtvuje samo zbog jednog – porodice. Kad nije njen dan, može da bude previše tvrdoglava, neraspoložena, sramežljiva i pesimistična.

Informer

žena

Partneru voli da ugađa i brine se za njega, zbog čega može da se čini kao da je ona u vezi podložna, ali u stvari nikad neće izgubiti svoju urođenu nezavisnost, odnosno neće zavisiti od partnera. Sa svojim životnim saputnikom želi da bude ravnopravna, a uz njega će stajati i biće mu oslonac i u najtežim momentima. Traži nekog ko će uspeh voleti isto koliko i ona, pa je savršena veza za nju spoj ljubavi, sigurnosti i uspešnosti.

Prema prijateljima se ponaša gotovo majčinski, pa nju uvek možete da pitate za savet i pomoć, a baš kao što majke to rade i za svoju decu, sklona je da pravi planove za svoje prijatelje za koje oni uopšte ne znaju. Kad je sve isplanirala, samo će ih kratko obavestiti da večeras idu na klizanje ili da se Nova godina slavi u vikendici na selu. Isto kao i porodici, vrlo je odana svojim prijateljima i uvek im daje do znanja da na nju mogu da se oslone i pouzdaju. Mnogi njeni prijatelji pripadaju senzibilnim horoskopskim znakovima, Škorpiji ili Ribi - zaključuje Goca.

BONUS VIDEO: