Autor: Informer.rs

23.12.2022.

13:25

Foto: Pixabay

Magazin

EVO ŠTA NUMEROLOZI NAJAVLJUJU ZA 2023. GODINU! Očekuju NAS velike PROMENE!

Veruje se da svaka godina ima svoj broj i da je predstavljena različitim energijama. Sabiranjem svih brojeva u godini dobijate jedan ukupan broj. Na primer, 2022. je bila godina 6 (2+0+2+2), koja je govorila o ljubavi, samopoštovanju, postavljanju temelja i otpuštanju veza. 2023. će biti godina broja 7 — to podrazumeva rast, mudrost, individualizm i samosvest.

Informer

Nova godina

Šta predstavlja broj 7

Svi mi težimo da tražimo ili čak samo primetimo određene brojeve u svakodnevnom životu. Anđeoski brojevi su svuda - 11:11 na satu, 333 na adresi ili 888 na nečijoj registarskoj tablici. U numerologiji, broj 7 (ili 77 ili 777) je prilično značajan. Predstavlja punoću, potpunost, dostignuće i unutrašnju mudrost. Ako vidite broj 7, samo znajte da ste na putu rasta, pozitivnih promena, znanja i dostignuća. 2023. govoriće o našoj unutrašnjosti. Pozvani smo da slušamo svoje unutrašnje ja i svoju intuiciju. Rastemo, učimo i postižemo sve.

Međutim, u zavisnosti od broja vašeg životnog puta, ova godina će za svakoga biti drugačija.

Ukoliko želite da saznate koji je broj vašeg životnog puta, postupak je sledeći:

on se dobija zbrajanjem cifara datuma rođenja i svođenja na jednu cifru, na primer: 15. 5. 1995 – 1+5+5+1+9+9+5 = 35 – 3+5 = 8.

Životni put 1

U numerologiji, broj 1 predstavlja promenu. Bilo da se krećete u novom pravcu ili nastavljate istim putem, spremni ste za nešto novo i drugačije. Očekujte promenu karijere ili samo ogromnu promenu u vašoj ulozi na poslu ove godine. Uđite u svoju sebičnu eru. Sanjaj velike snove. Idite za onim što želite i za onim što zaslužujete. Vi ste glavni lik ove godine.

Životni put 2

Broj 2 predstavlja poverenje i usklađenost. Ove godine ćete možda naučiti mnogo o svojim odnosima - sa sobom i sa drugim ljudima. Možda ćete se ove godine osećati više usklađeno sa ljubavlju, pa iskoristite tu energiju što bolje možete. Verujte ovom putu! Verujte sebi i verujte drugima i njihovim namerama.

Životni put 3

Broj 3 predstavlja kreativnost, duhovnost i unutrašnju istinu. Razmislite o istraživanju nekih kreativnih poduhvata, ako već niste. Ova godina predstavlja korak u novi prostor i bolje razumevanje svojih snova. Idite u avanturu ili upoznajte nove ljude. Dobijte novu perspektivu i pokušajte da iskoristite svoju duhovnu stranu.

Informer

Nova godina

Životni put 4

Broj 4 predstavlja istinu i unutrašnju mudrost. Može biti teško prihvatiti samosabotažu i preuzeti odgovornost, ali ove godine biće vam moguće da to učinite. Ove godine ćete postići uspeh, ali samo ako ste pametni i iskreni prema sebi u pogledu toga šta funkcioniše, a šta ne, osećaćete se pozvanim da se smirite i sredite svoje prioritete.

Životni put 5

U numerologiji, broj 5 se odnosi na transformaciju i unutrašnju snagu. Potrebna su prilagođavanja i spremni ste da napravite velike promene. Ići ćete u tu avanturu i izaći ćete van svoje zone udobnosti. Takođe ćete učiniti mnogo lečenja i rasta, konačno verujući u sebe.

Životni put 6

Broj 6 u numerologiji predstavlja ravnotežu, samopouzdanje i unutrašnji mir. Možda ste 2022. prošli kroz veliku životnu promenu — veliki potez, raskid ili novi posao. U 2023. ćete biti vođeni da verujete ovom procesu i zajašete talas svega kroz šta ste prošli. Sve će se uravnotežiti i doći na svoje mesto. Samo budite strpljivi.

Životni put 7

Kao što je gore pomenuto, broj 7 se često odnosi na postignuće i potpunost. 2023. će se odnositi na pravljenje promena u vašem životu, a zatim na obradu tih promena. Uprkos svim pitanjima i sumnjama koje možda imate, trebalo bi da imate veru da će sve biti dobro.

Informer

Nova godina

Životni put 8

Broj 8 predstavlja naporan rad, odgovornost i uspeh. Možda ćete otkriti da će 2023. biti vaša godina uspeha, više na materijalistički način. Zato budite sigurni da su vaše finansije u redu! Sada je vreme da pokažete svoju snagu kako biste mogli da dobijete stvari koje zaslužujete. Vaš trud će se isplatiti.

Životni put 9

U numerologiji, broj 9 predstavlja završetak i novi početak. 2023. puštate sve što vam više ne služi. Slušajte svoju intuiciju. Ako postoji veza ili posao koji je otrovan i iscrpljujući - pustite ga. Zatim, budite otvoreni za nova iskustva, nove ljude i nove početke.

bonus video: