Autor: Informer.rs

31.12.2022.

14:00

Foto: Shutterstock

Magazin

LJUBAVNI HOROSKOP DO 7. JANUARA! Rakovi u VIRTUELNOJ vezi, Device ne mogu sebe da PREPOZNAJU, a evo ko prolazi kroz TURBULENTAN period u LJUBAVI

OVAN

U ovom periodu ste posebno zainteresovani za fizički kontakt sa osobom koja vam se dopada ili osobama. Izgleda da će vas privlačiti više od jedne osobe i da to može da izazove konfuziju i haos u vašem ljubavnom životu.

BIK

Prolazite kroz turbulentan period kada je ljubav u pitanju, ali naći ćete rešenje problema u narednom periodu. Pošto imate potrebu za promenom, najbolje je da je ne gušite, već da transformišete svoj ljubavni život tako da izgleda onako kako želite.

BLIZANCI

Nastavićete u istom maniru. I dalje će vam biti bitno da se zabavljate i da osećanja budu intenzivna, ali ćete od sada pa nadalje više ceniti trajnost od intenziteta doživljaja. Stoga ćete želeti da se skrasite pored nekoga.

Informer

Ljubavni horoskop

RAK

Stupićete u komunikaciju sa nekim ko će vam se dopasti. To ne mora biti komunikacija oči u oči, već može biti i neka vrsta virtuelne veze. Ovo je svakako vreme kada imate više prilika da flertujete sa nekim na društvenim mrežama i u virtuelnom svetu interneta.

LAV

Ušli ste u period u kome ćete biti prinuđeni da razmišljate o prošlosti i da se bavite ljudima iz vaše prošlosti. To je zato što je potrebno da nešto naučite iz analize prošlih iskustava, a možda čak i da još nešto doživite sa nekim iz vaše prošlosti.

Informer

DEVICA

Moguće je da ćete se tako snažno zaljubiti da će vas uplašiti snaga emocija i strasti. Nećete ličiti na sebe. Prihvatite to jer lepo je biti zaljubljen, ali znajte da takva vrsta ekstatičnog stanja i intenzivnih emocija obično ne traje dugo.

VAGA

Nećete biti skloni idealizaciji kao obično, zbog čega ćete imati mnogo realniju sliku o sebi i osobi koju volite. To može uzrokovati da se u vama razvije osećaj razočarenja zbog toga što situacija u vašem ljubavnom životu nije ružičasta.

ŠKORPIJA

Ako se partner nije potpuno razočarao u vas, naredne nedelje ćete imati šanse da uspostavite harmoničniji odnos sa izabranom osobom. Shvatićete da je vaša potreba da budete misteriozni destruktivna kada su lični odnosi u pitanju.

Informer


STRELAC

Naredni period će biti mnogo povoljniji kada je ljubavni život u pitanju, pre svega zbog toga što ćete vi biti raspoloženiji za to da uspostavite stabilnost i kontinuitet. Više nećete tražiti avanture, zbog čega će ljubavni život biti stabilniji.

VODOLIJA

Ovo nije povoljan period za ljubav. Oni koji su u vezi biće relativno zadovoljni i moći će da se nadaju daljem napretku. Ako ste sami, ne očekujte da se nešto posebno značajno desi naredne nedelje.

RIBE

Mnogo toga se dešava u vašem ljubavnom životu i nije sve pozitivno. Lako se zaljubljujete, ali lako se i razočaravate, a to je zato što imate ogromnu potrebu da vidite samo pozitivno u drugima, pa previdite ono što je negativno.