28.12.2022.

12:57

Foto: Pixabay

Magazin

NJIMA SE SAVETUJE DODATNI OPREZ! Evo na koga će najviše uticati predstojeći RETROGRADNI MERKUR!

Uskoro počinje poslednji retrogradni Merkur za ovu 2022. godinu, a kao i prethodni, biće buran, naročito za određenu grupu ljudi.

Astrolog Bojan Kljajić otkriva šta sve možemo očekivati u ovom periodu: 

- Na kraju godine imamo četvrti retrogradni Merkur u Jarcu od 29.12.2022. godine, do 18.01.2023. godine.

Čim je Merkur retro, onda znate da su tu umešane neke pometnje i nesporazumi. U ovom slučaju, to može da se odnosi u velikoj meri, na poteškoće i napredovanje u karijeri i vraćanje ljudi iz prošlosti, probleme u svakodnevnici - generalno (komunikacija, dokumentacija, tehnologija itd.), problem da budemo disciplinovani i odgovorni, probleme koji mogu biti aspektovani sa starijim osobama - komšijama, ali i decom. Problem sa mislima, ali i idejama.

Jarac je hladnoća, led, sneg, planina, odroni, pa svakako savetujem u ovom periodu dodatnu opreznost vozačima (pogotovo onima koji voze teška teretna vozila), po ovim uslovima, ali i u ovim predelima.

Dodatna opreznost pešačima i biciklistima - kaže Bojan i dodaje:

Informer

Merkur

- Kada kažem saobraćaj, mislim i na saobraćaj i na kretanje informacija, putem poštanskog sistema i interneta.

Sa retro Merkurom je najbitnije biti oprezan. Ne savetuje se da u ovom periodu bilo šta započnete ili kupite, ali ako i uradite tako nešto, znajte da nije smak sveta.

Nije retro Merkur opasan i ne treba dizati paniku zbog njega. Možda baš u ovom periodu nađete neku stvar koju ste izgubili ili zaturili negde - završava Bojan. 

Srećno!

BONUS VIDEO: