06.01.2023.

21:33

Foto: pexels.com

Magazin

CELA 2023. GODINA ĆE BITI U BROJU 7! Numerolog otkriva ŠTA to znači - spremaju se velike PROMENE!

Poslednjih par godina je bilo dosta promena i turbulencija, a numerolog Bojan Kljajić otkriva da će i ova godina biti poprilično zanimljiva:

- Tokom 2023. godine nećemo imati toliko izazovne aspekte na nebu, kao što smo npr imali od 2020 pa do 2022. godine, ali svakako će ih biti.

U 2023. godini tri planete će promeniti svoj znak, Jupiter će ući u znak Bika od maja meseca, ono što je interesantno, Saturn nam od marta meseca ulazi u znak Riba i tu će boraviti oko dve ipo godine. Sve ovo može da utiče globalno na teme vezane za hranu, ekonomiju, poreze, osiguranja, inflaciju. Verovatno će se mnogi okrenuti uzgoju svoje hrane kao i okretanje alternativnom načinu lečenja.

Zatim planeta Pluton će lagano da nam ulazi u znak Vodolije, što će opet polako najaviti pa i sa godinom 7-ce početi transformacija mnogih zemalja u vidu menjanja sistema i zakona kao i same državne strukture i granica. Ono što je sigurno jeste da će 2023. godina biti u znaku Urana (7), koja će neminovno izazivati određene probleme sa kojima ćemo se suočavati ili koje ćemo prosto morati da gledamo ali i da preživimo.

Cela 2023 godina će nam na globalnom nivou biti u broju 7. Broj 7 u numerologiji se vezuje za planetu Uran - ova planeta odnosno broj 7, moram biti iskren i reći, ruši sve stare ustaljene forme i bori se svojim intelektom za nove sisteme vrednosti. Usmerena je na jednakost, bratstvo i ravnopravnost među ljudima, a sve ovo sa 2023 godinom možemo i da očekujemo ili prosto da sa 2023. godinom nekako sve krene da se pokreće.

Informer

brojevi

Broj 7 je uvek spreman da se upusti u rizik, isproba nešto novo i eksperimentiše svojim naučnim duhom. Tako da sam siguran da nam 2023. godina donosi niz nekakvih turbulentnih ali i iznenađujućih dešavanja, pa mogu slobodno da kažem, gotovo na svim poljima.

I dok se broj 7 (Uran) ponaša kao borac za slobodu, svi mi treba da se pripremimo, u narednih godinu dana, za neočekivano, za jedan nalet energije, koji će da nas tera da se borimo za socijalnu i društvenu pravdu - navodi između ostalog Bojan i dodaje:

- Na ličnom planu, jedno od pitanja koja se može javiti u 2023 godini je: Koliko smo zadovoljni životom koji živimo?

U 2023. godini pripremite se na neke neplanirane ili čak šokantne informacije, koje će ili osnažiti naše emocije ili nas dovesti u stanje preispitivanja ili čak stanje anksioznosti. Mnogi će biti skloni ishitrenim reakcijama, ali ono što je najbitnije jeste da moramo biti vrlo oprezni u svim svakodnevnim stvarima koje ćemo obavljati tokom 2023. godine. Naglašavam sve je ovo individualno i mnogo toga zavisi i od ostalih faktora.

Kao nešto svetlo što vidim u 2023. godini jeste da mnogi zaista u godini 7-ce mogu duhovno i humano da sazru, da se probude i da spoznaju određene stvari, kako bi jednostavno krenuli u realizaciju istih - zaključuje Bojan.

BONUS VIDEO: