Autor: Informer.rs

04.02.2023.

21:16

Foto: Shutterstock

Magazin

NAJTAČNIJI LJUBAVNI HOROSKOP! Device spremne za brak, Strelčevi planiraju zajednički život, a evo kome je zagarantovana sreća u ljubavi

OVAN

Očekuje vas naporan period kada je u pitanju ljubavni život. Možda uopšte nećete imati nikakvih prilika, što će vas potpuno šokirati pošto inače uvek imate bar poneku priliku jer ste uvek atraktivni i pristupačni.


BIK

Bićete pričljiviji i zavodljiviji u komunikaciji, ali izgleda da vam to neće mnogo pomoći u ljubavnom životu. Očekujte negativna dešavanja u sferi ljubavi ili, u najboljem slučaju, nikakva dešavanja. Najbolje je da nemate velika očekivanja.

Informer

Informer

LAV 

U vašem odnosu će zavladati hladnoća, pogotovo ako ste u dugoj vezi ili braku i ima dosta nerazrešenih problema u vašem odnosu. Najbolje je da se ne inatite ili da budete preterano defanzivni, nego da razumno pristupite stvarima.

Informer

Informer

JARAC

U narednom periodu ćete biti primorani da rešavate neke nesporazume ili ispravljate pogrešne pretpostavke u odnosu sa izabranom osobom. Moraćete da dokažete da ste iskreni i vredni poverenja, da imate dobre namere.

RIBE

Iskoristite povoljan period u kome se nalazite, a koji će trajati još par nedelja, da ostvarite ono što želite u ljubavnom životu. Harmonija sa svima, a posebno osobom koju ste izabrali, zagarantovana je u ovom periodu.