Autor: Informer.rs

04.02.2023.

06:40

Foto: Freepick

Magazin

DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 4. FEBRUAR! Vage zrače pozitivnom energijom, Škorpijama stiže novac, a evo kome sledi uspeh u karijeri!

OVAN

LJUBAV: Bićete komunikativni i privlačićete pažnju gde god se pojavite, zbog čega ćete steći nova poznanstva. POSAO: Moguć je manji finansijski dobitak. ZDRAVLJE: Osetljivo.

BIK

LJUBAV: Uživaćete u baš onakvoj situaciji kakvu ste priželjkivali u ljubavnom životu. POSAO: Pomoć ženske osobe u karijeri i uspeh u radu sa ženama. ZDRAVLJE: Stabilno.

Informer

Dnevni horoskop

BLIZANCI

LJUBAV: Dani vikenda su nešto povoljniji kada je u pitanju ljubav. POSAO: Bićete vrlo energični i entuzijastični, jer će vas vaši snovi inspirisati na akcije. ZDRAVLJE: Promenljivo.

RAK

LJUBAV: Moći ćete da se pouzdate u potpunu posvećenost i vernost partnera, zbog čega ćete biti zadovoljni. POSAO: Uspeh u svemu što ima veze sa administracijom. ZDRAVLJE: Solidno.

Informer

LAV

LJUBAV: Možete ući u zajednički poduhvat, što će učvrstiti vašu vezu i dati joj novu dimenziju. POSAO: Imaćete sreće u logističkim ili administrativnim pitanjima. ZDRAVLJE: Dobro.

DEVICA

LJUBAV: Harmonija u odnosu ili ulazak u vezu sa osobom koja vam se duže vreme dopada. POSAO: Uspeh ćete moći da ostvarite u oblasti finansija i menadžmenta. ZDRAVLJE: Dobro.

VAGA

LJUBAV: Uspeh u životu, kao i dobro raspoloženje privući će ljude. Svako voli osobu koja zrači pozitivnom energijom. POSAO: Uspeh u poslu ili nova prilika za posao. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

Informer

ŠKORPIJA

LJUBAV: Bićete zainteresovani za izlaske, lepe doživljaje i romantična putovanja. POSAO: Možda ćete dobiti izvesnu finansijsku pomoć ili sponzorstvo. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

STRELAC

LJUBAV: Lak ulazak u komunikaciju sa bilo kim ko vam se dopadne. Neće vam nedostajati tema za razgovor. POSAO: Moguća manja promena u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Stabilno.

Informer

JARAC

LJUBAV: Dopašće vam se neko s kim imate profesionalni odnos ili koga ste upoznali na radnom mestu. POSAO: Imaćete vrlo konstruktivan pristup poslu i odličan radni elan. ZDRAVLJE: Stabilno.

VODOLIJA

LJUBAV: Više ste okrenuti poslu nego ljubavi. To će se osetiti u nedostatku prilika za ljubav. POSAO: Očekuju vas pozitivne promene na radnom mestu i u karijeri. ZDRAVLJE: Dobro.

RIBE

LJUBAV: Trenutno ste vrlo zainteresovani za svaku vrstu čulnog uživanja i lako vas je osvojiti. POSAO: Ako tražite posao, ovo je iznenađujuće dobar period za to. ZDRAVLJE: Solidno.