Autor: Informer.rs

03.02.2023.

20:05

Foto: Freepik.com

Magazin

OD VODOLIJE DO JARCA! Ovo su emotivno nedostupni horoskopski znakovi

1. Vodolija

Oni radije drže svoj javni i privatni život potpuno odvojenim, omogućavajući im da privatno neguju svoj emotivni svet. Međutim, ovakvo ponašanje ih činiti udaljenim i emocionalno nedostupnima u vezi. Oni su logični i analitički, ali mogu delovati kao povučeni i odvojeni. Vodolije nisu znak kome treba da se obratite kada vam je potreban neko za plakanje.

Informer

2. Blizanci

Zona udobnosti Blizanaca, kao vazdušnog znaka, je um, a ne srce. Kada se stvari zahuktaju između Blizanaca i njihovog partnera, oni imaju tendenciju da postanu hladni i beže. A šta ako se partner Blizanaca previše oslanja na njih? Napuste ga vrlo brzo. Oni su odlični komunikatori, ali kada su emocionalno nedostupni, učiniće sve da razgovor održe laganim.

3. Strelac

Dok Strelac ceni odnose, sloboda je često njihov glavni prioritet. Kada veruju da će tuđe emocionalne potrebe ugroziti njihovu nezavisnost ili ih zadržati u zamci, povlače se ili odjavljuju. Ali ako Strelac želi da se emocionalno poveže sa nekim i da prevaziđe strah od sputavanja, može. Potreban je samo mali pomak u perspektivi.

Informer

4. Jarac

Kao Jarac, imate tendenciju da zaštitite svoju emocionalnu stranu tako što ćete podići metaforički zid oko svog srca. I to takođe može uticati na stvari. Često uživate u vremenu nasamo i ne treba vam niko, zbog čega se vaš partner oseća udaljeno. Lek ovde je da se uspostavi zdrava ravnoteža između njihovog radnog života i odnosa.