Autor: Informer.rs

09.02.2023.

13:08

Foto:

Magazin

UKOLIKO ŽELITE BOGATO DA SE UDATE, TREBA DA IMATE OVA 2 ASPEKTA U HOROSKOPU! Megan Markl i Melanija Tramp zbog toga imaju muževe milionere

Planeta Saturn je ključna, kao i njen vladar - Jarac. Pozicija ove planete u polju braka, ukazuje na to da će se osoba bogato udati, da će imati muža kome je cilj u životu da bude finanisijski ne samo stabilan već i bogat, kao i da brine o porodici.

Informer

Da biste napravili natalnu kartu, samo treba da unesete svoje podatke u bilo koji astro-procesor kog ima u izobilju na ineternetu, a zatim da vidite u kom znaku i kući vam se nalazi planeta Saturn kao i sazvežđe Jarac. Ako 'padnu' u 7. kuću, onda vam je suđeno da postanete žena milionera.

Analizaranje horoskopskog znaka takođe vam može pomoći da otkrijete da li vam je novac suđen. Praksa je pokazala da “najunosnije” brakove, ako se tako mogu nazvati, sklapaju žene u zemljanim znacima – Devica, Bik, Jarac, jer su najviše usredsređene na udoban život. Za njih su osećanja neraskidivo povezana sa materijalnim stvarima, pa muža najčešće biraju racionalno i prilično kritički.

Informer

Važan aspekt koji u natalnoj karti ukazuje na bogatu udaju povezan je sa prisustvom Venere u znaku Device.  Žene koje imaju ovaj aspekt ne samo da sklapaju brakove sa imućnim muškarcima, već su i same veoma uspešne i imaju zavidnu karijeru koja im donosi obilje novca. S druge strane, ova pozicija Venere se smatra problematičnom, jer često žene koje je imaju u natalnoj karti preterano drže do sebe i umeju da budu arogantne.