Autor: Informer.rs

18.02.2023.

23:16

Foto: Shutterstock

Magazin

NAJTAČNIJI LJUBAVNI HOROSKOP! Škorpijama ljubav iz prijateljstva, Ovnove ne drži mesto, a evo ko treba da se čuva razočarenja

OVAN

Bićete vrlo vrcavi i koketni, što može izazvati probleme sa partnerom. Osoba s kojom ste uopšte neće biti dobre volje, niti će imati smisla za humor, pa se potrudite da budete krajnje korektni ako želite da izbegnete sukob.

Informer

RAK

Ono čega ste se plašili najverovatnije će se ispuniti, ali ne očajavajte jer se sve može popraviti kasnije, u neko bolje vreme, pod uslovom da postoje dobra volja i želja. Najbitnije je da pokušate da budete optimistični.

Informer

DEVICA 

Bićete loše raspoloženi, opterećeni kombinacijom problema. To će vas potpuno preokupirati i nećete imati vremena, volje ni energije da se posvetite ljubavnom životu. Čak bi mogli da iskrsnu problemi u sferi ljubavi.

VAGA

I dalje ćete imati problema u ljubavnim odnosima. Moguće je da nemate dobrih prilika ili da se osećate primorano da prihvatite nekoga koga inače ne biste uzeli u obzir. Zbog toga emotivno ili moralno trpite.

Informer


STRELAC

U narednom periodu imaćete više prilika za izlaske ili romansu nego inače, ali taj period nije povoljan za započinjanje bilo čega, pa ni veze. Teško da ćete uspeti da se usaglasite čak i sa osobom koju volite ili osobom koja voli vas.

JARAC

Bićete negativni ili neraspoloženi, pa ne očekujte da će vaš ljubavni život procvetati u narednom periodu. Ako ste u vezi, treba da vodite računa da ne uništite odnos negativnim stavom i ponašanjem.

RIBE

Biće vam teško da tolerišete druge, pa i osobu s kojom ste. Vaš eskapizam, pesimizam i pasivnost izazvaće probleme u sferi ljubavi. Potrudite se da promenite stav i budete lepše raspoloženi, otvoreniji i komunikativniji. Partner će to ceniti.