Autor: Informer.rs

25.02.2023.

22:00

Foto: Pixabay

Magazin

NAJTAČNIJI LJUBAVNI HOROSKOP! Blizancima kratka afera, Vagama nova romansa, a evo ko zbog posla nema vremena za ljubav

BIK

Naredne nedelje ćete ući u mnogo bolji period kada je ljubav u pitanju. Prethodnih nedelja ste bili više osoba strasti, a od naredne ćete biti romantičniji i zainteresovani za trajnije kombinacije u ljubavi.

Informer

RAK

U prvom delu sedmice ćete biti pomalo svadljivi i nespremni da bitišete u harmoniji sa osobom koja vam se dopada. Ipak, u drugoj polovini nedelje će preovladavati vaša potreba da volite i budete voljeni.

Informer

LAV

Neće biti previše pozitivnih dešavanja u vašem ljubavnom životu naredne sedmice, ali ćete sigurno imati manje problema nego što je to bio slučaj u prethodnih par nedelja. Možda ćete čak konačnoupoznati nekog ko će vas zainteresovati.

DEVICA

Naredna nedelja će vam pružiti mnogo više mogućnosti za uživanje i romansu. Ako ste već u vezi, primetićete da je vaš partner mnogo bolje volje i spremniji da se posveti ljubavnom životu. U svakom slučaju, doživećete napredak u sferi ljubavi.

VAGA

Imaćete šanse da doživite romansu ili ljubav ako cirkulišete i provodite vreme u društvu prijatelja ili osoba s kojima imate slična interesovanja. Učlanjivanje u neki klub znatno će uvećati vaše šanse da doživite ljubav.

Informer

JARAC 

Umete da budete neprijatni kada ste raspoloženi za to, ali znajte da svaka takva epizoda doprinosi gomilanju loše volje u odnosu i destruktivna je po vaš ljubavni odnos i život. Pokušajte da budete prijatniji ili barem pokušajte da ne budete neprijatni.

Informer

VODOLIJA 

Vaš ljubavni život će se odblokirati i bićete zadovoljniji time kako on izgleda. Ako ste sami, već će se pojaviti prilike, a ako ste u vezi ili braku, primetićete da je atmosfera u odnosu pozitivnija.

RIBE 

Imaćete porodičnih ili poslovnih problema koji će vam potpuno zaokupiti pažnju, toliko da najverovatnije uopšte nećete imati vremena da se bavite ljubavnim životom u prvom delu sedmice. U drugom delu ćete se fokusirati na ljubav.