Autor: Informer.rs

08.03.2023.

06:40

Foto:

Magazin

DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU 8. MART! Rakovi će se nesrećno zaljubiti, dok će Strelčevi biti skloni mutnim radnjama na poslu

OVAN 

LJUBAV: Danas ćete lako i rado ulaziti u priču sa ljudima, zbog čega će vaš ljubavni život cvetati. POSAO: Moguće je da ćete promeniti pravac u karijeri. ZDRAVLJE: Solidno.

BIK 

LJUBAV: Moguće je da ćete upoznati nekog ko će vas privući. POSAO: Kontakt sa nadređenima i osobama od uticaja. Dobićete priliku za razgovor o unapređenju. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BLIZANCI  

LJUBAV: I dalje ćete biti nezadovoljni svojim ljubavnim životom, jer nemate dobrih prilika. POSAO: Moguć je manji uspeh, pogotovo ako radite u oblasti obrazovanja. ZDRAVLJE: Promenljivo.

Informer

Dnevni horoskop

RAK 

LJUBAV: Bićete nezadovoljni, a moguće je i da se nesrećno zaljubite. POSAO: Možete dobiti dobre vesti u vezi s poslom ili novcem, nešto što će vas obradovati i umanjiti pritisak. ZDRAVLJE: Prehlada.

LAV  

LJUBAV: Možda ćete se sastati sa nekim ko vam se dopada. POSAO: Bićete zabrinuti zbog nekih negativnih promena koje se u poslednje vreme dešavaju. ZDRAVLJE: Solidno.

DEVICA 

LJUBAV: Susret sa starom ljubavlju ili ćete početi da razmišljate o nekome ko je već dugo u vašem okruženju. POSAO: Problemi za one koji se bave privatnim biznisom. ZDRAVLJE: Grlobolja.

VAGA  

LJUBAV: Moguće je da ćete se zaljubiti u nekoga ko je iz druge kulture i s kim je teško ostvariti vezu. POSAO: Bićete okupirani kreativnim radom i inspirisani. ZDRAVLJE: Dobro.

ŠKORPION  

LJUBAV: Danas neće biti pozitivnih događaja u ljubavnom životu. Čak i ako ste u vezi, nećete imati prilike za to. POSAO: U ovom periodu je najbitnije da budete ekonomični. ZDRAVLJE: Dobro.

STRELAC  

LJUBAV: Promena, možda raskid ili razdvajanje od partnera. POSAO: Imaćete teškoća da sačuvate dobru reputaciju zbog mutnih radnji kojima ćete danas biti skloni. ZDRAVLJE: Solidno.

Informer

JARAC  

LJUBAV: Prilika za fizičku bliskost sa osobom koja vam se dopada. Bićete skloni da verbalno provocirate partnera. POSAO: Bavićete se finansijama i planovima u vezi s tim. ZDRAVLJE: Prehlada.

VODOLIJA  

LJUBAV: Bićete sentimentalniji nego inače, pa i nečiji pokušaji da vas osvoji mogu da se ostvare. POSAO: Mogući nesporazumi s kolegama ili administrativni problemi. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

RIBE 

LJUBAV: Možda će vam se dopasti neko ko je dosta stariji od vas. POSAO: Vaša poslovna situacija će biti nešto povoljnija, ali možda ćete morati da razmislite o tome kako dalje. ZDRAVLJE: Stabilno.