Autor: Informer.rs

29.03.2023.

07:08

Foto: Shutterstock

Magazin

NAJTAČNIJI LJUBAVNI HOROSKOP! Bikovi izlaze na VEČERU, Rakovi se bore za ljubav, a evo koji znak će uskoro stati na LUDI KAMEN

BIK

U narednom periodu ćete posebno biti zainteresovani za uživanje u dobroj hrani ili piću, pa je ovo retka prilika u kojoj večera ili neko jednostavno čulno uživanje mogu da probude vaše ljubavne apetite. To kod vas obično ne funkcioniše na taj način.

Informer

Ljubavni horoskop

BLIZANCI

Kod vas će se sve dešavati na nivou komunikacije. Mnogo priče, lepih reči i možda izjava ljubavi. Ako ste sami, može se desiti da vam se dopadne neko iz komšiluka ili pak neko koga ćete upoznati na ulici ili u saobraćaju.

RAK

Bićete mnogo aktivniji nego inače i spremniji da se borite za ono što želite, ili onu osobu koju želite. Ipak, vodite računa da ne preterate i da osoba koju poželite bude neko ko vam bar donekle uzvraća osećanja, inače ćete samo forsirati stvari bez rezultata.

Informer

LAV

Nalazite se u povoljnom periodu u kome ćete ostvariti mnogo novih i prijatnih poznanstava. Neka od njih će se sigurno razviti u nešto više od prijateljstva. Vaše "ljubavno" raspoloženje će biti neodoljivo.

VAGA

Ovo je vaše vreme za ljubav. Imaćete zaista sjajne prilike ako ste sami, mogućnost da ostvarite značajnu vezu. Ako ste već u jednoj, onda možete očekivati dalji napredak odnosa, moguće ka veridbi ili čak braku ako za to postoji mogućnost.

ŠKORPIJA

U narednom periodu ćete imati više uspeha i prilika u ljubavi nego što ste imali u prethodnom, ako je to uopšte moguće. Zbog toga ćete postati vrlo izbirljivi i nadmeni, što može pokvariti neke od prilika, a možda i sve.

Informer

JARAC

Naredna nedelja će biti odlična za ljubav i lako možete naći ljubav ako već niste u vezi. Imaćete prilike za više od jednog romantičnog izlaska, što će dovesti do napretka u ljubavnom životu bez obzira na vaš status.

RIBE

Ciljaćete vrlo visoko, mnogo izvan vaše "lige", čega ćete biti svesni. Ipak, nećete moći sebi da pomognete jer srce hoće onu osobu koju hoće i ne priznaje nikakve razlike. Možda ćete biti i pomalo nesrećni zbog toga.