Autor: Informer.rs

06.05.2023.

20:00

Foto: Shutterstock

Magazin

LJUBAVNI HOROSKOP DO 13. MAJA! Škorpije imaju TAJNU simpatiju, Strelčevi se zaljubljuju u PRIJATELJA, a evo ko je spreman za OSVAJANJE

OVAN

Bićete puni energije i spremni da osvajate, što je manje-više slučaj već neko vreme. Trend će se nastaviti i naredne nedelje, pa iskoristite priliku da zaista i osvojite nekoga. Možete upasti u dilemu ako vam se dopadne više osoba.

Informer

RAK

Bićete zainteresovaniji za fizičku komponentu ljubavi, što oni koji su već u vezi ili braku treba da iskoriste da se jače povežu sa osobom s kojom su. U poslednje vreme ste preumorni za ljubav, a to nijedan partner neće trpeti večno.

Informer

LAV

Biće raznih prilika za zabavu i ljubav, posetu zabavnim događajima ili srećnim događajima. Uglavnom će naredna sedmica biti puna onih dešavanja koji pogoduju kreiranju prilika za romansu ili razvitku ljubavnih osećanja.

DEVICA

U narednom periodu ćete biti ili povučeni ili još kritičniji nego inače, zbog čega će biti teško impresionirati vas. Pokušajte da budete otvoreniji i tolerantniji, to je jedini način da iskusite ljubav, jer biće prilika za romansu.

Informer

VAGA

Bićete naglašeno atraktivni naredne nedelje, upadljivo privlačni, uglavnom zahvaljujući vašem specifičnom imidžu. Takođe, vaš poslovni ili životni uspeh će vas učiniti još privlačnijom osobom za sve oko vas.

ŠKORPIJA

Moguće je da ćete imati tajnu simpatiju ili će vam se dopasti neko s kim možete da imate samo tajnu vezu, nikako otvoren odnos koji ne mora da se krije. Bilo bi mudrije da izbegavate osobe koje su već zauzete.

STRELAC

Nalazite se u periodu u kome je lako moguće da dođe do razvoja romantičnih osećanja između vas i nekog iz kruga prijatelja ili pak do seksualne veze. Nije sigurno da ćete doživeti ljubav, ali će period svakako biti zanimljiv.

Informer

VODOLIJA

Bićete uglavnom orijentisani na rad, na posao, pa je moguće da sretnete nekoga ko će vam se dopasti upravo na radnom mestu, ili dok radite. Naredni period neće ponuditi tako mnogo prilika za romansu kao prethodni.

Informer

RIBE

Period povećane aktivnosti u sferi odnosa je iza vas, pa ne možete očekivati epohalna dešavanja u ljubavnom životu. Ipak, moguća je komunikacija sa nekim ko vam se dopada ili će vam se dopasti u skorijoj budućnosti.