09.05.2023.

06:40

Foto: Freepick

Magazin

DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK 9. MAJ! Blizanci u ljubavnim aferama, Devicama se savetuje da posete lekara!

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak:

OVAN

LJUBAV: Buran porodični život, nervoza i neslaganje. Ako živite zajedno sa izabranom osobom moguće su svađe. POSAO: Pokrenućete porodični posao ili privatan biznis. ZDRAVLJE: Pazite šta jedete.

BIK

LJUBAV: Danas je lako probuditi vaša osećanja, ali ona će biti previše burna da bi bilo harmonije u ljubavi. POSAO: Mogući privremeni finansijski problemi. ZDRAVLJE: Infekcija.

BLIZANCI

LJUBAV: Moguć ljubavni sastanak ili afera s nekim iz kruga prijatelja. POSAO: Nalazite se u periodu u kom treba da uložite dodatni napor da biste videli plodove svog rada, ali ne odmah već u budućnosti. ZDRAVLJE: Psihičke tegobe.

RAK

LJUBAV: Pošto je planeta Venera u vašem znaku, bićete privlačni bez preteranog truda. POSAO: Razmišljaćete unapred, što će uroditi plodom. ZDRAVLJE: Gastritis.

LAV

LJUBAV: Egoizam je oduvek vaš problem, pogotovo u ljubavnom odnosu, pa treba da kontrolišete tu svoju sklonost. POSAO: Mogući problemi u odnosu s nadređenima i osobama od autoriteta. ZDRAVLJE: Dobro.

DEVICA

LJUBAV: Stabilizacija u ovoj sferi, pre svega zbog toga što ćete biti uravnoteženi na psihičkom planu. POSAO: Završavaćete neke poslove koji su ostali nedovršeni. ZDRAVLJE: Bilo bi dobro da posetite lekara.

Informer

ljubav

VAGA

LJUBAV: Doći će do blagog poboljšanja u ovoj sferi. Vaša urođena taktičnost će vam pomoći da prevaziđete teškoće. POSAO: Moguća je novčana infuzija ako je potražite. ZDRAVLJE: Prevelik apetit.

ŠKORPION

LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko koga ne poznajete dobro, ali ko će probuditi strast u vama. POSAO: Blago poboljšanje finansijskog stanja i bolji odnos s kolegama. ZDRAVLJE: Solidno.

STRELAC

LJUBAV: U ovom periodu ne želite obavezivanje u ljubavi, kao i osobe koje vam se dopadaju. POSAO: Uspeh u svemu što ima veze sa timskim radom. ZDRAVLJE: Stabilno.

JARAC

LJUBAV: Vaš partner bi mogao da uradi nešto što će vas naljutiti, ali treba da imate u vidu da vas je danas vrlo lako naljutiti. POSAO: Moguće je da imate više posla nego što želite. ZDRAVLJE: Bol u stomaku.

VODOLIJA

LJUBAV: Moguće je da će vas privući neko ko živi blizu vas, ali vi ćete već shvatiti da je to samo strast, a ne i ljubav. POSAO: Stabilnija finansijska situacija, možda nešto i uštedite. ZDRAVLJE: Promenljivo.

RIBE

LJUBAV: Susret sa nekim iz prošlosti, ili će vam se dopasti neko dosta stariji od vas. POSAO: Dobićete priliku da se bavite kreativnim radom ili nečim u vezi s negom i lepotom. ZDRAVLJE: Dobro.