Autor: Informer.rs

20.05.2023.

23:20

Foto:

Magazin

OVO SU 3 NAJLJUBOMORNIJA ZNAKA U HOROSKOPU

Najljubomornijim znacima u horoskopu je nekada teško da iskontrolišu svoja osećanja, pa pucaju po šavovima kada misle da ima razloga da sumnjaju u partnerovu vernost. Ovo su tri znaka koja važe za najljubomornije

LAV 

Lavove odlikuju ponos i naglašeni ego. Ponosni su na ljubavnu vezu koju grade sa drugom osobom, ali i veoma tašti. Ponekad opsesivno tragaju za dokazima o prevari i lažima od strane partnera. Ali, ako osete ili posumnjaju da mu radite nešto iza leđa, neće to oprostiti. Lavovi ponekad reaguju burno i netaktično, ali ipak umeju da iskontrolišu napade ljubomore.

Informer

Horoskop

BIK

Bikovi su zaštitnički nastrojeni, ljubomorni i posesivni. Oni vole da prisvajaju stvari i ljude i teško podnose osećaj ljubomore. Bikovi su izuzetno verne osobe koje cene vernost i harmonične odnose u kući. Zbog toga, ako dožive čak i najmanji nagoveštaj sumnje u partnerovu vernost, preduzimaju određene korake.

ŠKORPIJA

Poznato je da su Škorpije ekstremno posesivne kada je ljubav u pitanju. Pripadnici ovog znaka često prave ekstremne ljubomorne scene u javnosti i prozivaju partnera. Škorpije su, kako praksa pokazuje, veoma teatralne kada misle da imaju razloga da sumnjaju u partnera.