Autor: Informer.rs

10.06.2023.

06:40

Foto: Shutterstock

Magazin

DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 10. JUN! Device imaju NEREALNA OČEKIVANJA u ljubavi, a jedan ZNAK će dobiti NOVAC

Evo šta danas očekuje svaki horoskopski znak:

OVAN


LJUBAV: Moguće je da ćete započeti romansu sa nekim koga ste tek upoznali. POSAO: Možete finansijski prosperirati ili dobiti ponudu za posao. ZDRAVLJE: Promenljivo.

BIK


LJUBAV: Mešaćete prijateljstvo i ljubav, jer niste zainteresovani za konvencionalnu vezu. POSAO: Imaćete prilike da iskoristite društvene veze i da ostvarite nove. ZDRAVLJE: Stres loše utiče na zdravlje.

BLIZANCI


LJUBAV: Moguće je da ćete doživeti sasvim drugačije iskustvo. Ovo može biti povoljan period za one koji traže nešto takvo. POSAO: Vladaće pomalo haotična atmosfera. ZDRAVLJE: Osetljivo.

RAK

LJUBAV: Nećete se previše baviti svojim ljubavnim životom, jer će biti mnogo dešavanja u drugim sferama. POSAO: Moguća promena posla ili čak promena toka karijere. ZDRAVLJE: Dobro.

Informer

Horoskop

LAV


LJUBAV: Možete ostvariti fizičku ali ne i emotivnu bliskost sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Moguće je da ćete napraviti poslovni dogovor, ali imajte u vidu da će biti klimav. ZDRAVLJE: Osetljiva probava.

DEVICA


LJUBAV: Nerealna očekivanja vas mogu učiniti nezadovoljnim trenutnom situacijom u ljubavnom životu. POSAO: Problemi u procesu rada ili modernizacija procesa rada. ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA


LJUBAV: Možete ostvariti nove kontakte na društvenim mrežama. POSAO: Povoljan period za one koji se bave kreativnim zanimanjem. ZDRAVLJE: Infekcije.

ŠKORPION


LJUBAV: Moguć flert sa nekim s kim radite ili imate profesionalni kontakt. POSAO: Moguće je impulsivno trošenje. Vodite računa kako manipulišete tuđim novcem. ZDRAVLJE: Slabiji apetit.

Informer

STRELAC


LJUBAV: Moguć dobar provod, ali ne i nešto više od toga. Biće uzbuđenja, ali ne i prave ljubavi. POSAO: Imaćete problema da nametnete autoritet. ZDRAVLJE: Infekcija disajnih puteva.

JARAC


LJUBAV: Teško da možete ostvariti emotivnu bliskost sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Vodite računa kako baratate novcem. ZDRAVLJE: Psihosomatske tegobe.

VODOLIJA


LJUBAV: Pokušavate da uspostavite harmoniju u vašem ljubavnom životu, ali vam to ne uspeva. POSAO: Povoljan period za one koji rade u medijima. ZDRAVLJE: Alergija.

RIBE


LJUBAV: U ovom periodu ste okrenuti drugim stvarima u životu, pa neće ni biti bitnih dešavanja. POSAO: Pre svega će vas interesovati da ostvarite dobit od onoga što radite. ZDRAVLJE: Dobro.