20.06.2023.

06:40

Foto: Shutterstock

Magazin

DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK 20. JUN! Vagama se sviđa neko sa POSLA, Device zarobljene u VEZI, a tek Jarčevi...

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak:

OVAN

LJUBAV: Moguća su neslaganja u odnosu zbog vašeg temperamenta i ćudljivosti. Težićete "da se oslobodite" i povrediti partnera. POSAO: Uspeh u svemu što ima veze s trgovinom. ZDRAVLJE: Dobro.

BIK

LJUBAV: Mogući su nesporazumi, pogotovo ako ste nedavno ušli u vezu koja nije jasno definisana. POSAO: Bićete preopterećeni poslom. ZDRAVLJE: Usporeno varenje.

BLIZANCI

LJUBAV: Odnos na granici ljubavi i prijateljstva. Biće previše susreta i prilika, ali nijedna neće biti baš jasna. POSAO: Problemi u partnerskom poslu ili pravni problemi. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

RAK

LJUBAV: Nećete biti sposobni da uživate u životnim zadovoljstvima i ljubavi, zbog čega će i vaš odnos trpeti. POSAO: Uvećan obim posla, pogotovo kod onih koji se bave trgovinom. ZDRAVLJE: Stabilno.

LAV

LJUBAV: Dobra komunikacija s partnerom ili osobom koja vam se dopada, ali neće biti stabilnosti u ljubavi. POSAO: U ovom periodu vam se razuman rizik može isplatiti. ZDRAVLJE: Osetljivo.

DEVICA

LJUBAV: Ništa novo se neće desiti. Moguće je da ćete se osećati zarobljeno u vezi u kojoj niste srećni. POSAO: Trpećete zbog nepoštenja osoba koje su iznad vas. ZDRAVLJE: Srčane tegobe.

Informer

ljubav

VAGA

LJUBAV: Dopašće vam se neko s kim radite i imate profesionalan odnos. Pazite šta radite da ne biste izazvali skandal. POSAO: Problemi i zastoj u tokovima novca. ZDRAVLJE: Prehlada.

ŠKORPION

LJUBAV: Više vas interesuje da imate moć nad osobom koja vam se dopada nego da se zaista prepustite ljubavi. POSAO: Finansijske brige i nestabilnost u toj sferi. ZDRAVLJE: Stabilno.

STRELAC

LJUBAV: Želećete da se na neki način osigurate da ne biste bili povređeni, pa ćete vršiti pritisak na partnera. POSAO: Sumnjaćete u svoje sposobnosti jer ćete se suočiti sa izazovom. ZDRAVLJE: Osetljivo.

JARAC

LJUBAV: Nesrećno ćete se zaljubiti, ili će egzistencijalni problemi loše uticati na odnos s partnerom. POSAO: Nećete imati sreće s osobama koje rade za vas. ZDRAVLJE: Problemi s bubrezima.

VODOLIJA

LJUBAV: Više ćete brinuti o drugim stvarima nego o ljubavnom životu. POSAO: Mnogo ste ambiciozniji nego što ste spremni da priznate. Vaša genijalnost će doći do izražaja. ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE

LJUBAV: Moguće je da ćete imati problema u ljubavi, jer će se prošlost isprečiti između vas i izabrane osobe. POSAO: Nema promena, sve će teći utvrđenim tokom. ZDRAVLJE: Grlobolja.