21.06.2023.

10:03

Foto: Shutterstock

Magazin

HOROSKOPSKIM ZNACIMA SLEDI UZBUDLJIVO I VRELO LETO! Finansijske turbulencije, ljubavne AFERE i zaljubljivanje PREKO UŠIJU

Mesec se ove noći nalazi na poslednjem stepenu Raka, u egzaktnoj je opoziciji sa rxPlutonom iz Jarca, pa su naši najjači strahovi upravo krenuli na površinu... Emocionalna blokiranost i demoni prošlih loših iskustava nas drže ukopanim i prestrašenim od situacija koje dolaze. No, veoma je važno da shvatimo da je moć konačnih odluka ipak u našim rukama i da neke nove testove sudbine možemo dobiti na minulo iskustvo i stečeno znanje! Novi ishodi zahtevaju nove pristupe i mi smo rešeni da ih primenimo.

Mesec pred jutro prelazi u znak Lava i značajno menja energije dana! Uprkos tenzičnim aspektima koje će graditi, donosi nam vedriji pogled na život i potrebu da se isti učini vrednim življenja. Mesec u Lavu budi život i ljubav u svakom od nas. Želimo priliku za nove odnose, situacije, i istu ćemo izboriti!

Mesec u Lavu gradi kvadrat sa Jupiterom iz Bika, pa će mnogi preterati sa iskazivanjem emocija, trošenjem, raspravama oko materijalnih stvari. Na neke će ovaj aspekt uticati i da preteraju sa slatkišima i drugim đakonijama.

Pored Meseca koji menja znak i prelazi u Lava, danas u popodnevnim časovima zvanično počinje leto i Sunce prelazi u znak Raka. Sunce u znaku Raka stavlja akcenat na porodičnim temama, emocionalnoj i svakoj drugoj sigurnosti. Sunčev dispozitor u danu ingresa je Mesec u Lavu, pa dobra recepcija ove dve planete kaže da ćemo uprkos svemu uspeti da izađemo na kraj sa izazovima vezanim za drage ljude.

Informer

horoskop

Po svemu sudeći će ovo biti vrelo i uzbudljivo leto, po svim pitanjima! U danu letnjeg ingresa na nebu, imamo aplikacioni kvadrat Marsa iz znaka Lava sa Uranom iz Bika, koji donosi turbulencije na globalnom finansijskim planu i stres oko bankarskih sistema širom sveta. Mars u vatrenom Lavu u kvadratu sa Uranom iz Bika, donosi i probleme sa vatrenim stihijama kao i moguće zemljotrese, nemire, probleme u glavnim gradovima koji su okruženi šumom. Marsov kvadrat sa Uranom nosi opasnost mlađim muškarcima kao i probleme u železničkom i avio saobraćaju.

Mesec se u Lavu sastaje sa Venerom i Marsom, što dan u koji ulazimo čini izuzetno dinamičnim i zanimljivim za scenske nastupe. Sekstil Meseca iz Lava sa Merkurom iz Blizanaca, pogoduje marketingu, prodaji, trgovini luksuznim proizvodima.

Venera i Mars su u Lavu i zajedno idu ka kvadratu sa Uranom iz Bika, pa ovo leto mogu obeležiti se*s afere poznatih, uz nezaobilazne skandale pevača i muzičara vezane za finansije i sl.

Na zdravstvenom planu je osetljiv kardiovaskularni sistem, a mogući su i problemi sa lumbalnim delom kičme.

Kada je reč o ljubavi, Mesec u Lavu u sekstilu sa Merkurom iz Blizanaca donosi brzu vest, dobar glas, ljubavne poruke. Kasnije, Mesec stiže do konjunkcije sa Venerom i Marsom, pa će sve prštati od strasti i čežnje... Ovo su dani u kojima će proraditi ljubomora, posesivnost, pa nije trenutak za provokacije bilo koga.

Zaljubljivanja preko ušiju, ali i potrebe za oslobađanjem od tenzičnih odnosa su na sceni narednih dana. Odigraćemo na kartu srca, uvereni u njenu jačinu, a po našoj veri će i biti, navodi astrolog Jovana Milekić.