Autor: Informer.rs

28.06.2023.

06:40

Foto: Shutterstock

Magazin

DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU 28. JUN! Rakovima će se popraviti finansijska situacija, a evo ko će uspeti da postigne sve što je zacrtao

Evo šta danas očekuje svaki horoskopski znak:

OVAN

LJUBAV: Pokušajte da nađete balans u odnosu. Možda bi bilo dobro da otvoreno razgovarate o tome kako se osećate. POSAO: Dobićete priliku da pokažete svoju inventivnost. ZDRAVLJE: Prehlada.

BIK

LJUBAV: Danas ćete imati dobru komunikaciju sa partnerom, što će doprineti harmoniji u odnosu. POSAO: Šire poznavanje stvari pomoći će vam u poslu. ZDRAVLJE: Prehlada.

BLIZANCI

LJUBAV: Društvo dragih osoba će vam ulepšati dan, ali moguće je da neće biti romantičan. POSAO: Problemi u procesu rada. Budite pažljivi i ne rizikujte pri obavljanju posla. ZDRAVLJE: Neuralgija.

RAK

LJUBAV: Bićete otvoreniji za nove kontakte i to je otprilike sve. Ništa novo se neće desiti u ovoj sferi. POSAO: Moguće je da će se vaša finansijska situacija donekle popraviti. ZDRAVLJE: Solidno.

Informer

Horoskop

LAV

LJUBAV: Uradićete nešto što će zakomplikovati vaš ljubavni život i zbog čega ćete trpeti. POSAO: Možete dobiti ponudu za posao ili doživeti blagi napredak. ZDRAVLJE: Infekcija disajnih puteva.

DEVICA

LJUBAV: Moguće zahlađenje u odnosu ako ste već u vezi ili braku. Ako ste sami, danas nećete naći ljubav. POSAO: Uspećete da postignete ono što ste zacrtali. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VAGA

LJUBAV: Nepovoljne okolnosti će vladati u ljubavnom životu. POSAO: Mogući problemi u partnerskom poslu. Rad sa ljubavnim partnerom će loše uticati i na ljubav i na posao. ZDRAVLJE: Solidno.

ŠKORPION

LJUBAV: Ako ste sami, frustriraće vas nedostatak dobrih prilika i možda ćete spustiti očekivanja. POSAO: Problemi u partnerskom poslu. ZDRAVLJE: Nervoza koja loše utiče na probavu.

Informer

Zodijak

STRELAC

LJUBAV: Bićete emotivniji nego inače i bilo bi dobro da to iskoristite i pokažete voljenoj osobi šta osećate. POSAO: Bićete skloniji riziku nego inače, ali špekulisanje nije za vas. ZDRAVLJE: Solidno.

JARAC

LJUBAV: Bićete nezadovoljni trenutnom situacijom. POSAO: Uspešno ćete sklopiti neki dogovor ili ćete potpisati ugovor. Inicijativa će vam doneti mnogo toga dobrog. ZDRAVLJE: Dobro.

VODOLIJA

LJUBAV: Moguće je da će vam se svideti neka osoba koja je mlađa od vas ili mladog duha. Trenutno vas osvaja dobar smisao za humor. POSAO: Nemojte impulsivno da trošite. ZDRAVLJE: Stabilno.

RIBE

LJUBAV: Ljubav neće biti u prvom planu i možda se ništa bitno ne desi, ali sigurno ćete privući nečiju pažnju. POSAO: Bićete puni entuzijazma, što će imati pozitivan uticaj. ZDRAVLJE: Dobro.