Autor: Informer.rs

11.07.2023.

22:00

Foto: Shutterstock

Magazin

Ovaj horoskopski znak ima istančan osećaj za modu Vole udobnost, ali i originalnost

Pripadnicima horoskopskog znaka Rak vlada Mesec, gospodar emocija i kreativnosti. Kao što Mesec u horoskopu najbrže putuje iz znaka u znak, tako i Rak često menja raspoloženja. Koliko god je vezan za dom, porodicu i tradiciju, u sebi ima nešto lutalačko.

Sklonost promenama dolazi do izražaja i u modnom ukusu ovog znaka. Rakovi vole da imaju u ormanu odeću različitih stilova -od starinskih i nostalgičnih do onih koji su u skladu sa trendovima. Raku je važno da se u odeći oseća udobno, ali i da izgleda dovoljno dobro i da pleni pažnju. 

Rak ima istančan osećaj za modne kombinacije. Pripadnice ovog znaka zrače ženstvenošću i znaju da je naglase. Tako Rakovi vole haljine od skupih materijala kao što je svila, kao i ženstvene komade - suknje i majice sa volanima. Takođe vole jednostavne kombinacije koje ističu grudi i struk. 

Informer

Horoskopski znak Rak

Zanimljivo je da je ovaj znak povezan sa grudnim košem i stomakom. Zbog toga, recimo, muški pripadnici ovog znaka vole majice nižeg okovratnika.  Vole i da nose otkopčanu košulju kako bi im se videle grudi, kao i da je nose puštenu preko pantalona. 

Rakovi imaju urođenu nonšalanciju i eleganciju, pa i u poznijim godinama zrače mladalačkim šarmom. I muškarci i žene Rakovi znaju da slože boje. Posebno vole pastelne nijanse.

Pastelne boje vole da vide i u enterijeru. Kada uređuju kuću uglavnom se odlučuju za njih. Rakovi vole udobno okružje, meke materijale i nameštaj zaobljenih oblika. Vole vintidž nameštaj i starinske načine uređivanja kuće. 

Posebno vole da uređuju kuhunju i trpezariju. Poznati su po tome da okupljaju porodicu i vole i cene toplinu doma. Tako da neće štedeti prilikom njegovog uređenja.